Persberichten Heuvelrug, 09.30 uur

Utrecht, 11-07-2007

Gestolen goed

VEENENDAAL- Op dinsdagmiddag werd een man aangehouden omdat hij gestolen kleding in zijn bezit had. Omstreeks 17.00 uur kreeg de politie de melding dat een 24-jarige man uit Polen met niet betaalde kleding een winkel was uitgelopen aan de Markt. Na onderzoek werd de man in de omgeving aangetroffen en hij werd aangehouden. De politie deed ook onderzoek in de auto van de man en hier bleek een grote hoeveel gestolen kleding in te liggen. De man is ingesloten voor verhoor.

Rijden onder invloed

DRIEBERGEN- Op dinsdagmiddag werd een bromfietsbestuurder aangehouden omdat hij veel te veel gedronken had. Omstreeks 16.20 uur werd de 40-jarige man uit Driebergen gecontroleerd op de Hoofdstraat. Hij had te veel gedronken en blies op het bureau 530 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Bromfietscontrole

DOORN/DRIEBERGEN/WIJK BIJ DUURSTEDE- Op verschillende locaties werd dinsdag gecontroleerd op bromfietsen en overig verkeer. In totaal werden 29 bromfietsen gecontroleerd en bij 9 werden gebreken geconstateerd.

In totaal werden 44 bekeuringen uitgeschreven voor o.a rijden zonder gordel, niet kunnen tonen vereiste papieren en rijden met te hoge snelheid.