Ingezonden persbericht


PERSBERICH

Naarden, 11 juli 2007

Judith Osborn ontwerpt Sky Radio T-shirts

Ontwerpster Judith Osborn heeft speciaal voor de luisteraars van Sky Radio 101 FM T-shirts ontworpen. Vanaf vandaag zijn deze dames- en herenshirts te winnen en te bestellen via www.skyradio.nl.

Swingende lijn

De T-shirts voor de vrouwen zijn zomers limegroen met de tekst 'The Sound of Judith'. Judith Osborn staat als swingende animatie afgebeeld al luisterend naar Sky Radio. Het T-shirt voor de mannen is wit en heeft als tekst 'Do try this at home' met daarnaast een radio afgebeeld.

Hip de zomer in

Het betreft een exclusieve oplage. De komende weken kunnen luisteraars de T-shirts bij Sky Radio winnen. Voor diegene die geen risico wil lopen en zeker het T-shirt wil hebben, zijn ze ook te bestellen via www.skyradio.nl.

Judith Osborn

Ontwerpster Judith Osborn is bekend geworden door haar eerste lijn van T-shirts met teksten als 'VisWife' en 'Catch of the day'. Als graag geziene gast op diverse society-parties bracht ze haar lijn onder de aandacht. Haar bedrijf breidde zich snel uit en inmiddels heeft ze al diverse collecties ontworpen. Voor meer informatie: www.judithosbornoriginals.com.

Sky Radio 101 FM

Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met 'meer muziek, meer variatie'. Zonder dj's maar met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet en Digitenne.