Politie Zeeland


---


O-2264-2007 Rijden onder invloed, Goes
Een 20-jarige automobilist uit 's-Gravenpolder werd woensdag om 03.00 uur op de Van Hertumweg in Goes aangehouden voor rijden onder invloed.
De man had meer dan 2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en moest zijn rijbewijs inleveren. Om 04.45 uur bleek dat de man gewoon weer in zijn auto was gestapt. Hij werd nogmaals aangehouden en na het afleggen van een verklaring weer in vrijheid gesteld.

O-2265-2007 Brand in Goes
Woensdag omstreeks 01.00 uur ontstond in de Tak van Poortvlietstraat in Goes brand aan een schutting en drie vuilcontainers, die tegen de schutting waren geplaatst.
De brand ontstond vermoedelijk doordat de papiercontainer was aangestoken. De schutting en de drie containers werden door de brand vernield. Er is geen schadebedrag bekend.

W-2266-2007 Hardrijder raakt rijbewijs kwijt, Ritthem
Een 21-jarige Vlissingse automobilist moest woensdag om 08.00 uur op de Sloeweg Noord in Ritthem zijn rijbewijs inleveren omdat hij veel te hard reed.
Hier geldt een maximum snelheid van 100 km/h; de Vlissinger reed 153 km/h.

W-2267-2007 Aanrijding in Middelburg
In het Groene Woud vond woensdag om 09.10 uur een aanrijding plaats.
Een 79-jarige automobilist uit Oranchburg (B) reed over het Groene Woud, komende uit de richting van de A58. Hij kon niet tijdig stoppen toen een voor hem rijdende vrachtauto met aanhangwagen, bestuurd door een 28-jarige man uit Enschede voor de verkeerslichten afremde. Bij de botsing werd de personenauto geheel vernield. De aanhanger liep schade op aan de laadplank.

O-2268-2007 Diefstal uit schoolgebouw, Yerseke
Afgelopen nacht werd ingebroken in een schoolgebouw in Yerseke.
Uit het gebouw werden de volgende goederen weggenomen: een televisie, een dvd-speler, twee radio's een elektrische kookplaat en een playstation. De waarde van de gestolen spullen is niet bekend.

Z-2269-2007 Bedrijfsongeval in Sluiskil
Bij een bedrijf aan de Oostkade in Sluiskil vond woensdag om 11.30 uur een bedrijfsongeval plaats.
Een 25-jarige man uit Schaijk was tijdens werkzaamheden met zijn arm bekneld geraakt tussen een lopende band. Hij werd door collega's bevrijd en had letsel opgelopen aan zijn arm en hand. De man is naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.

O-2270-2007 Aanrijding in 's-Heerenhoek
Op de kruising Werrilaan / Beeldhoeveweg / Barbesteinweg in 's-Heerenhoek vond woensdag om 10.30 uur een aanrijding plaats.
Een 65-jarige automobiliste uit de gemeente Borsele reed over de Barbesteinweg, komende uit de richting van Heinkenszand. Zij verleende op de kruising geen voorrang aan een van rechts komende 48-jarige bestuurder van een bestelauto uit dezelfde gemeente. Bij de aanrijding raakten beide auto's beschadigd.


---- --