Ingezonden persbericht


15-3-2007

Eerste officieel optreden Joss Stone in Amsterdam

Een in een hippie jurk getooid zangeresje van bijna zeventien jaar dat schuchter met verbazingwekkend veel soul een afgeladen Paradiso toe zong: Joss Stone's eerste optreden in 2004 voor louter genodigden werd een gedenkwaardige avond. Drie jaar later heeft het verlegen meisje tijdens een besloten optreden in de Amsterdamse MTV studio zich getransformeerd tot een zelfverzekerde dame: de blonde lokken hebben plaats gemaakt voor rode bos krullen, de oubollige kleding is ingeruild voor een sexy strak jurkje.

Gelukkig is de passie en soul in de muziek van Stone gebleven. Op haar nieuwe album Introducing Joss Stone staat de Britse diva-in-spé fier aan het roer. Met de hulp van producer Raphael Saadiq (Lucy Pearl, Tony Toni Toné) refereert Stone opnieuw aan de klassieke soul uit de jaren zestig en zeventig. Dankzij bijdragen van zangeres Lauryn Hill en rapper Common wordt het heden niet uit het oog verloren. Met haar nieuwe look én dito muziek is Stone helemaal klaar voor haar eerste officiële optreden in Nederland.

Woensdag 11 juli 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: E 38,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 17 maart om 11.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier.

===============================================
Please do not remove the following line:
MessageCode=76KD0S55023
===============================================