Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Permanent noodgebouw Erasmus MC, Daniel den Hoed Kliniek

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Feijenoord maakt bekend dat Erasmus MC een verzoek om bouwvergunning heeft ingediend voor het plaatsen van een noodgebouw aan de Groene Hilledijk 301. Het is de bedoeling om het bestaande noodgebouw permanent te laten staan.

Bestemmingsplan
Het bouwplan ligt in het ter plaatse geldende bestemmingsplan Vreewijk en heeft daarin de bestemmingen bijzondere doeleinden, tuin en erf. Het bouwplan is in strijd met artikel 22, lid 2 en artikel 23, lid 2 van de bestemmingsplanvoorschriften.

Artikel 19
Om het plan te verwezenlijken, is een procedure op grond van artikel 19, lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening noodzakelijk. Het dagelijks bestuur van de deelgemeente wil hieraan medewerking verlenen.

Ter inzage
Het verzoek om bouwvergunning en het conceptbesluit ligt daarom van 12 juli tot en met 23 augustus 2007 ter inzage in het kantoor van de deelgemeente, Maashaven O.z. 230. Het kantoor is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Zienswijzen
Gedurende de termijn dat het verzoek om vrijstelling ter inzage ligt, kan een ieder schriftelijk en mondelinge zienswijzen tegen het verzoek om vrijstelling naar voren brengen bij het dagelijks bestuur van de deelgemeente, Postbus 9555, 3007 AN Rotterdam.

Informatie
Voor meer informatie over de plannen of voor het uiten van mondelinge zienswijzen kunt u bellen met mevrouw D. Heijkoop, beleidsmedewerker van de deelgemeente Feijenoord. Ze is te bereiken via telefoonnummer (010) 291 63 43.