Martinair


Muscat en Phuket nieuwe Martinair bestemmingen

Schiphol, 12 juli 2007. Vanaf het winterseizoen 2007-2008 worden Muscat (Oman) en Phuket (Thailand) in het Martinair vluchtenschema opgenomen. Muscat, de hoofdstad van het sultanaat Oman, is daarbij geheel nieuw. Met deze stap geeft Martinair invulling aan haar strategie om versterkt in te zetten op groei van haar intercontinentale bestemmingen.

Alle Martinair vluchten van en naar het Verre Oosten zullen dit winterseizoen een tussenstop maken in Oman. Vanaf begin november tot begin december worden Muscat en Phuket op vrijdag aangedaan. Vanaf 12 december komt daar verandering in en zal op drie dagen (woensdag, donderdag en vrijdag) naar het sultanaat worden gevlogen. De vluchten op woensdag en vrijdag vliegen dan verder naar Colombo (Sri Lanka).

Oman - het meest oostelijk gelegen land van het Arabisch schiereiland - kent een rijke historie als middelpunt van de karavaanhandel tussen Oost en West. De lange traditie van gastvrijheid heeft er toe geleid dat het land vandaag de dag nog steeds graag bezoekers ontvangt. De combinatie van oosterse mystiek en westers comfort maken Oman een vakantieland dat klaar is om ontdekt te worden.

Phuket is het grootste Thaise eiland en een van de belangrijkste toeristenattracties van het land. De "Parel van het Zuiden" is vooral beroemd om de prachtige zandstranden. Naast luieren op het strand kun je snorkelen, duiken en genieten van de overvloed aan zeevruchten. Het binnenland van Phuket is zeer gevarieerd: uitgestrekte plantages, steile rotsen en zelfs een stukje maagdelijk regenwoud.




Martinair