Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 12 juli 2007

Orange Business Services verbindt 120 nieuwe hotels met netwerk Starwood

Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. (NYSE: HOT), één van de grootste hotel- en recreatiegroepen ter wereld, verlengt zijn samenwerking met Orange Business Services voor een periode van zes jaar. Onder het contract vallen hotels in tachtig landen over de hele wereld.

Starwood is al tien jaar een klant van Orange Business Services. Het breidt die samenwerking nu flink uit met de integratie van 120 nieuwe vestigingen van Le Méridien in het MPLS IP VPN-netwerk. Ook biedt Orange Business Services nu managed services, waaronder messaging, datacenter hosting en application hosting aan binnen het contract. Daardoor kan Starwood zich richten op zijn core business van luxe hotels en resorts.

Starwood heeft zijn leiderschapspositie in de markt te danken aan zijn sterke merknamen en zijn superieure wereldwijde distributie. De verplaatsing van een datacenter van een eigen locatie Orange in Londen en het opzetten van een nieuw datacenter in een faciliteit van Orange in Singapore hebben de IT-omgeving versterkt en gestroomlijnd. Daarnaast beheert Orange Business Services de infrastructuur en omgeving voor Starwood's belangrijkste zakelijke applicaties, zoals financiële, sales- en cateringapplicaties. Het wereldwijde netwerk ondersteunt de reserveringssystemen, email en zakelijk verkeer.

Starwood koos voor Orange Business Services' MPS (Messaging Protection Suite) voor 45.000 gebruikers na een messaging assesment. MPS is een volledig redundante messaging-oplossing, inclusief anti-spam, anti-virus en inhoudsfilters voor inkomende en uitgaande mail. Het assessment was de aanleiding voor een overstap naar een cloud based perimeter service die actief wordt beheerd door gespecialiseerde deskundigen. Naast verbeterde filters ervoer Starwood ook een lagere TCO door de migratie naar een uitbestede dienst.

"Onze verlengde en uitgebreide samenwerking met Starwood is een goed voorbeeld van hoe multinationals hun communicatiekosten omlaag kunnen brengen terwijl ze de productiviteit, efficiëntie en beveiliging verbeteren door de overstap naar managed services", zegt Diana Leonard, Senior Vice President of the Americas bij Orange Business Services. "We zijn verheugd dat Starwood zijn vertrouwen in ons heeft bevestigd door de uitbreiding van het contract."

Over Orange Business Services
Orange Business Services vertegenwoordigt sinds 1 juni 2006 de zakelijke communicatieoplossingen en -diensten van de France Telecom Group. Eerder werden die vertegenwoordigd door de verschillende merken van France Telecom, waaronder Equant.

Het productportfolio bestaat uit voice-, data- en mobiele diensten, IT-expertise en managed services. Alle producten en diensten hebben als doel de bedrijfsprocessen van klanten te optimaliseren en hun productiviteit te verbeteren. Orange Business Services heeft vestigingen in 166 landen en heeft klanten in 220 landen. Meer informatie is beschikbaar via www.mnc.orange-business.com.

Over Starwood Hotels
Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. (NYSE: HOT) is één van de grootste hotel- en recreatiegroepen ter wereld met zo'n 870 vestigingen in meer dan 95 landen en 145.000 medewerkers. Starwood® Hotels is een volledig geïntegreerde eigenaar, operator en franchisor van hotels en resorts van de volgende internationaal bekende merken : St. Regis®, The Luxury Collection®, Sheraton®, Westin®, Four Points® by Sheraton, W®, Le Méridien® en het onlangs aangekondigde Aloft(SM). Starwood Hotels is ook eigenaar van Starwood Vacation Ownership, Inc., één van de toonaangevende ontwikkelaars en beheerders van kwalitatief hoogstaande vakantieverblijven met intervaleigendom. Meer informatie is beschikbaar via www.starwoodhotels.com.

Voor meer informatie over Orange Business Services kunt u contact opnemen met Bas Lepelaars, Orange Business Services: Tel: +31 (0)20 606 92 77
E-mail: bas.lepelaars@orange-ftgroup.com
Website: http://www.mnc.orange-business.com

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS, Global Public Relations: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: maudg@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com