Gemeente Alkmaar


Alkmaar, 12 juli 2007

Voorzitter Ondernemend Alkmaar luidt kaasbel

Op vrijdag 13 juli luidt Gijs Schot, voorzitter van Ondernemend Alkmaar, om 10.00 uur de bel van de Alkmaarse kaasmarkt.

Ondernemend Alkmaar is een overkoepelende organisatie, die de belangen behartigt van het Alkmaarse bedrijfsleven. Ondernemend Alkmaar overlegt regelmatig met het gemeentebestuur over de economische ontwikkelingen in stad en regio. Gijs Schot is met ingang van het jaar 2007 voorzitter van het bestuur van Ondernemend Alkmaar. Daarnaast is hij directeur-eigenaar van Schot Alkmaar BV, een aannemers- en transportbedrijf, gevestigd op bedrijventerrein Boekelermeer.

Samen met de provincie Noord-Holland organiseert Ondernemend Alkmaar voor de ondernemers op de bedrijventerreinen Boekelermeer en Overdie morgen tussen 12.00 en 13.00 uur een lunch onder het nieuwe viaduct op de kruising van de N242 (ring Alkmaar) en de verbinding Bestevaerstraat / Diamantweg. Aanleiding vormen de bouwwerkzaamheden aan dit deel van de ring, die na twee jaar worden afgerond. De ondernemers hebben daar de nodige overlast van ondervonden. De totale reconstructie van de N242 wordt in de loop van 2008 afgerond.

Schot bezoekt de kaasmarkt op uitnodiging van wethouder Economische Zaken, Rian van Dam. Voorafgaand aan het bezoek van de kaasmarkt wordt Schot door de wethouder ontvangen in het stadhuis. Na het luiden van de kaasbel krijgt hij een rondleiding over de kaasmarkt.

Voor nadere informatie: Kees Kraakman, tel. 072 - 548 9009


-----------------------


---- --