Mediamarktplaats.nl opent speciaal medialoket voor MKB


AMSTERDAM, 20070713 -- De eerste website voor het online inkopen van advertentieruimte opent samen met Carat Nederland, dochteronderneming van Aegis Media, te Amsterdam een speciaal medialoket voor het MKB (Midden en Klein Bedrijf). Naast de ruim 12.400 bedrijven die hun inkopen online organiseren via mediamarktplaats.nl, is het nu ook mogelijk om advertentieplaatsingen op de meer bekende `offline' wijze op te geven aan een ervaren partij die de complete afhandeling op zich neemt. Hiermee kan de belangrijkste groep adverteerders zichzelf volledig bedienen op advertentie-inkoopgebied en beschikt voortaan over één aanspreekpunt voor alle soorten mediazaken: Mediamarktplaats.

Het MKB heeft grote moeite om de juiste investering in media te doen. Er zijn immers vele soorten media waar men uit kan kiezen. Soms ziet men gewoonweg door de bomen het bos niet meer; de nieuwe media is onbekend en ze kunnen de goede weg in medialand niet vinden. Gevolg is dat men kiest voor de meest gangbare manier van adverteren. Advertenties werken niet (meer) en dit resulteert te vaak in een enorme `waste of money'.

Met de expertise van Mediamarktplaats en het speciaal geopende medialoket kan het MKB geholpen worden om het maximale rendement te halen uit de media-euro. Naast een gedegen advertentieplanning en budgetverdeling, wordt 11% korting geboden op de plaatsingskosten. Bovendien wordt iedere nieuw aangemelde MKB-klant een kosteloos advies aangeboden.

Online werken met Mediamarktplaats.nl biedt de MKB-er veel voordelen, zoals het beheer van zijn of haar eigen mediadossier en het regelmatig ontvangen van aanbiedingen van diverse uitgevers en media-exploitanten.

De website www.mediamarktplaats.nl geeft een goed overzicht van alle soorten media in Nederland. Zo kan er naast een advertentie in gedrukte media (printmedia) ook gekozen worden voor o.a.: een commerciële uiting op een bus of billboard (outdoor), een banner op internet of een spotje op radio of tv. Op de site vindt men veel informatie over meer dan 1.400 titels, zoals o.a. tarieven, aanleverspecificaties, oplage, bereik en doelgroep.

Indien u vragen heeft over dit onderwerp, kunt u mailen naar pers@mediamarktplaats.nl