Gemeente Goedereede


Persbericht "Vernieuwingen positioneren Brouwersdam als topwatersportlocatie"

VERNIEUWINGEN POSITIONEREN BROUWERSDAM ALS TOPWATERSPORTLOCATIE.

Goedereede, 15 juni 2007,

De gemeenten Goedereede en Schouwen-Duiveland, de provincies Zuid-Holland en Zeeland en de lokale ondernemers zetten de Brouwersdam als `superspot' op de kaart. Zij willen toe naar een internationaal en trendsettend watersportgebied.

Ze brachten een uniforme bewegwijzering aan naar toeristische objecten en bedrijven. Hieraan droegen ook de VVV Ouddorp aan Zee en de VVV Schouwen-Duiveland bij. Daarnaast ontwikkelden zij een toeristisch beeldmerk en een speciale website; www.brouwersdam-superspot.nl.

De Zuid-Hollandse en Zeeuwse samenwerking verbetert de kwaliteit van de Brouwersdam als recreatiegebied. Daarvan profiteren niet alleen de toeristen, maar ook de bedrijven en inwoners rondom de Brouwersdam.

Op 14 juni namen de gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland, de heer M. Huls, wethouder C.L. Visser van de gemeente Goedereede en burgemeester J.J.P.M. Asselbergs van de gemeente Schouwen-Duiveland gezamenlijk de nieuwe faciliteiten in gebruik door het onthullen van de nieuwe bewegwijzeringsborden.