Politie Gelderland-Zuid
Geachte redactie,


De politie Gelderland-Zuid heeft tijdens de Vierdaagsefeesten -en marsen een apart team van persvoorlichters. Ook is er een speciaal telefoonnummer waarop u hen kunt bereiken.


Van zaterdag 14 juli tot en met vrijdag 20 juli is er voor de media het volgende geregeld:


Telefoonnummer

Van 08.00 tot 23.00 uur kunt u bellen naar telefoonnummer 024 - 327 63 05.


Woordvoerders

Vanaf de start van de Vierdaagsefeesten zijn drie persvoorlichters verantwoordelijk voor de woordvoering over alle zaken die gerelateerd zijn aan de Vierdaagsemarsen -en feesten:
* Herman Rohde (hoofd afdeling Communicatie)

* José Albers

* Moniek Voet


Meekijken met de politie

Vanzelfsprekend zijn veel politiemensen aanwezig in de binnenstad, gekleed in opvallende lime-groene hesjes. Mocht u tijdens de Vierdaagse willen meekijken met de politie dan kan dat voor u geregeld worden. Neemt u daarvoor wel tijdig contact op met de afdeling Communicatie.


Altijd actueel

Op www.politie.nl/gelderland-zuid krijgt u in de aanloop naar en tijdens de Vierdaagseweek een kijkje achter de schermen van het politiewerk tijdens de Vierdaagse. Daarnaast biedt de site actuele informatie over bijvoorbeeld verkeersmaatregelen, politie-inzet, openingstijden en de meest gestelde vragen. Ook vindt u hier links naar andere interessante sites met Vierdaagse-informatie.


Met vriendelijke groeten,


Moniek Voet

Afd. Communicatie

Politie Gelderland-Zuid

Tel. (024) 327 60 08

GSM 06 53 71 55 65