Persberichten Binnensticht, 11.15 uur

Utrecht, 15-07-2007

Lastig

BUNNIK- Op zondagochtend werd een lastige klant aangehouden. Omstreeks 05.00 uur kreeg de politie de melding dat een 21-jarige man uit Montfoort zich lastig/agressief gedroeg bij een horecagelegenheid aan de Schoudermantel. De politie werd gewaarschuwd en de man werd door de portiers overgedragen aan de agenten. De man werd geboeid meegenomen naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt vanwege baldadigheid.

Drugs

ZEIST- Op zondagochtend werd een man aangehouden omdat hij verdovende middelen bij zich had. Omstreeks 05.00 uur zagen agenten een automobilist rijden over de Antonlaan. Nadat de automobilist de agenten had gezien reed hij met hoge snelheid weg. De agenten volgenden hem via de Weeshuislaan en de parkeergarage Voorheuvel. Door de hoge snelheid raakten de agenten de auto kwijt maar zagen kort hierna een 33-jarige man uit Zeist rennen. De man werd tegengehouden en bleek een blok hash bij zich te hebben en een kleine hoeveelheid harddrugs. De man werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Baldadig gedrag

BILTHOVEN- Op zondagochtend werd een jongen aangehouden voor baldadig gedrag. Omstreeks 04.00 uur zagen agenten een 17-jarige jongen uit Bilthoven een verkeerspaal stevig heen en weer duwen. De agenten wilden de jongen hiervoor een bekeuring geven maar hij pakte zijn fiets en reed hard weg. De jongen werd klem gereden door de agenten maar wist nog van geen stoppen en rende weg. Uiteindelijk kon deze knaap in de kraag worden gevat en kreeg een bekeuring voor baldadigheid.

Brandstichters aangehouden
ZEIST- Op zaterdagavond werden twee mannen aangehouden omdat ze brand hadden gesticht. Omstreeks 18.30 uur kreeg de politie de melding dat twee mannen het gras in de berm aan de Utrechtseweg in brand aan het steken waren. Door agenten werd het duo, 27 en 36 jaar oud uit Utrecht, aangehouden en ingesloten voor verhoor. Door de alerte melding van getuigen ontstond er geen grote brand en bleef de schade beperkt.