Persberichten Eemland noord, 11.15 uur

Utrecht, 15-07-2007

Stoel in het water

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG- Op zondagochtend werd een man aangehouden omdat hij een stoel in het water had geworpen. Omstreeks 01.40 uur liep een 22-jarige man uit Bunschoten over het Spuiplein en vond het nodig hier een stoel in de haven te gooien. De politie werd gewaarschuwd en op de Maatjessteeg kon de man worden aangehouden en werd ingesloten voor verhoor.

Rijden onder invloed

BAARN- Op zondagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij gedronken had. Omstreeks 01.20 uur zag een agent een 28-jarige man uit Amersfoort over de Lt. gen van Heutszlaan rijden. De man had gedronken en blies op het politiebureau 280 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Wipkip in brand

BAARN- Op zaterdagavond werd een wipkip vernield door brand. Omstreeks 21.30 uur kreeg de politie de melding dat een wipkip op de Eemnesserweg in brand was gestoken. Toen de agenten ter plaatse kwamen waren de daders al verdwenen. De kip raakte licht beschadigd. Getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie van het district Eemland noord; 0900-8844.