Internationale Vierdaagse Nijmegen

Kom naar de Vlaggenparade, de officiële opening van de 91ste Vierdaagse op maandag 16 juli in het MCDOS Goffertstadion!

Persbericht 2007.16
Nijmegen, 14 juli 2007.

Sponsoren actief tijdens Vierdaagse
Alweer enkele jaren geldt voor de Vierdaagse een sponsorstop. Commerciële organisaties die de Vierdaagse een warm hart toedragen staan nog steeds in de rij om toe te treden tot het gevarieerde en hechte sponsorkorps.

In het Vierdaagse Promodorp, aan de Bijleveldsingel, en elders op start- en finishlokatie de Wedren richten sponsoren verkoop- en informatiestands in. Een aantal sponsoren zet bovendien tijdens de wandelweek in Nijmegen speciaal voor de wandelaars en hun supporters aan de Vierdaagse gerelateerde activiteiten op touw.

Vierdaagse outfit van New Balance
Hoofdsponsor New Balance werkt voortdurend aan verbetering en uitbreiding van de Vierdaagselijn. Bekend is de Nijmegen-schoen, die speciaal voor de Vierdaagsewandelaars ontwikkeld en in verschillende modellen uitgevoerd is. Bekend is natuurlijk ook het officiële Vierdaagse T-shirt, dat inmiddels een collectors item is geworden. In de verkoopstand van New Balance op start- en finishlocatie de Wedren kan iedereen zijn Vierdaagse outfit compleet maken.

Bellen én trillen bij Simyo.nl
In het Vierdaagse Promodorp op het start- en finishlokatie de Wedren zal sponsor Simyo.nl vertegenwoordigd zijn met een stand waar niet alleen het Simyo Vierdaagse Fanpakket verkrijgbaar is, maar waar Simyo klanten ook gratis hun spieren kunnen opwarmen of los trillen door middel van VibroGym trilplaten.

Swingende cooling down met Albron Summertime
Cateraar Albron verzorgt niet alleen het eten en drinken op start- en finishlokatie de Wedren. Het bedrijf sponsort het evenement ook omdat het staat voor lekker, gezond en gevarieerd eten en drinken in combinatie met regelmatig bewegen. En ook dat laatste laat Albron zien in Nijmegen, tijdens de Vierdaagse.
Vanaf maandag 16 juli tot en met vrijdag 20 juli staat een enthousiast team klaar met een geurige kop koffie, een lekkere sandwich of een verkoelend drankje. Op dinsdag, woensdag en donderdag tussen ± 14.30 en 17.00 uur staat Albron bovendien garant voor een swingend einde van de dag met Albron Summertime. Dj-duo Wipneus & Pim zal voor wandelaars en bezoekers op ludieke wijze zorgen voor een muzikale en swingende ''cooling down'' op de Wedren!

NovitA Internet Café tijdens de Vierdaagse
McDOS biedt dit jaar de deelnemers aan de Internationale Vierdaagse de mogelijkheid om op start- en finishlocatie de Wedren gebruik te maken van de vele mogelijkheden van het Internet.
In het NovitA Internet Café aan de Bijleveldsingel kan men onder andere surfen over het web, e-mails checken en fotos opvragen en doorsturen. Dit zal voor menig wandelaar, die in de Vierdaagseweek geen of beperkte internettoegang heeft, de ideale oplossing zijn. Men hoeft niet lang te wachten, want er zal een razendsnelle breedbandverbinding worden aangeboden in samenwerking met Cross Media Ventures.
De PCs in het Internet Café zijn van het merk NovitA, het huismerk van McDOS. Deze Nijmeegse firma is sinds jaar en dag een actieve sponsor van de Vierdaagse.
Naast het Internet Café is McDOS ook hoofdsponsor van de Vlaggenparade, die traditioneel plaatsvindt op de maandagavond voorafgaand aan de start van de Vierdaagse. Alle bezoekers van de NovitA website maken in de Vierdaagseweek ook nog eens dagelijks kans om geweldige prijzen te winnen, zoals LCD TVs en navigatie-systemen.

Arbo Unie presenteert Human Energy Management
Sponsor Arbo Unie heeft het bedrijfsleven uitgenodigd voor een presentatie over Human Energy Management bedrijfsbegeleiding, dat uitval voorkomt en waarmee vroegtijdig werk- of leefgewoonten bijgestuurd kunnen worden. Het resultaat moet meetbaar zijn in een hoger energieniveau van werknemer of manager. Het instrument kan ook toegepast worden om een goed presterende afdeling en een matig presterende afdeling met elkaar te vergelijken. Presentatie en meting vinden plaats op maandag 16 juli van 14.00 tot 15.00 uur in de VIP-lounge van de dubbeldekstent op start- en finishlocatie de Wedren.
De presentatie wordt gegeven door Olympisch roeikampioenen Henk-Jan Zwolle en Ronald Florijn, de grondleggers van dit concept. Gezamenlijk waren Ronald en Henk-Jan betrokken bij de ontwikkeling van de roeisport en de gouden, zilveren en bronzen prestaties op WKs en Olympisch Spelen van 1980 tot 1996.

Compeed, de best lopende pleister
Compeed is met de best lopende pleister al jaren trouw sponsor van de Vierdaagse. Deze pleisterspecialist, zie de stand van drogisterij De Kroon op de Bijleveldsingel, biedt alleen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse 20% korting op alle Compeed® blarenpleisters. Tevens bij aankoop van het tweede product een leuk presentje.