Nederlandse Tafeltennisbond


Meisjes cadetten verliezen 1e wedstrijd tijdens EJK

15-07-2007

De wedstrijd tegen Servië is helaas verloren gegaan met 3-1. Nederland begon goed door een overwinning van Britt Eerland op Dijana Holok. Het was een moeilijke en zware wedstrijd die in 5 games werd gewonnen door Britt.
Suzanne kwam alleen in de 2^e game goed mee tegen Andrea Todorovic . Ze stond toen nog met 7-6 voor maar verloor deze game toch nog met 7. Ook de 3^e game ging met 7 verloren. In het dubbel werd met 3-0 verloren van de combinatie Eva Tot en Andrea Todorovic. Britt tenslotte verloor haar eerste wedstrijd van het toernooi van Andrea Todorovic.

Coach Peter Boon over deze wedstrijd:
"Todorovic is nog net van een ander niveau. Britt speelt een goede eerste wedstrijd tegen top 40 speelster Holok maar komt dan toch te kort tegen Todorovic (evenals Suzanne). Ons dubbel kan dan net niet een overwinning brengen omdat het nog niet goed speelt. Als je dubbel ook goed is mogen er wedstrijden tegen sterke speelsters worden verloren. Nu kan dat nog niet. Ik moet (al is dat tegenstrijdig met een nederlaag) tot nu toe tevreden zijn want dit resultaat hadden we toch niet verwacht".

Coach Peter Boon bespreekt met ´zijn´ meiden de wedstrijd.