Deelgemeente Charlois Rotterdam

Zin in een actieve zomer?

Zin in een actieve zomer? Dan is er goed nieuws! Charlois Welzijn, Thuis op Straat en The Mall organiseren in Charlois deze zomer tal van activiteiten speciaal voor jou!

De deelgemeente Charlois heeft deze activiteiten gebundeld in een overzicht dat je kunt afhalen bij bewonersorganisaties, bibliotheken, activiteitencentra en natuurlijk bij de deelgemeente aan de Boerhaavestraat 11. Dezelfde informatie vind je natuurlijk ook hier.

De komende week, van maandag 16 tot en met zondag 22 juli, organiseert het jongerenwerk van Charlois Welzijn elke middag tussen 13.00 en 22.00 uur diverse spannende activiteiten in het Zuiderpark (grasveld achter Ahoy). Benieuwd.? Lees hier verder!

Bij The Mall Millinx en The Mall Pendrecht kun je ook terecht voor leuke activiteiten. Als je al lid bent tenminste, want alleen pasjeshouders kunnen meedoen.

Thuis op Straat (TOS) organiseert weer Beachweken in Zuidwijk en Pendrecht. Daarnaast zijn ze de hele zomer te vinden in straten en op pleinen in Oud-Charlois, Zuidwijk en Pendrecht.

En op zaterdag 21 juli is natuurlijk het Brassbandfestival in de Tarwewijk!

Helaas, geen Kdz Adventure

Vorige week werd bekend dat Kdz Adventure vanwege geldproblemen dit jaar helaas niet doorgaat. Jammer, want het was een evenement waar heel veel kinderen plezier aan beleefden. Er wordt wel gekeken of er ter vervanging van Kdz Adventure iets anders georganiseerd gaat worden. Zodra daar meer over bekend wordt zullen we het op deze site vermelden.

Kdz Adventure staat nog wel vermeld in de folder. Die was namelijk al gedrukt.

Zomeractiviteiten Jongerenwerk Charlois Welzijn Zomerprogramma The Mall Millinx
Zomerprogramma The Mall Pendrecht
TOS organiseert Beachweek Pendrecht en Beachweek Zuidwijk TOS in Oud-Charlois, Pendrecht en Zuidwijk
21 juli: swingend Brassband Festival in de Tarwewijk