Politie Gelderland-Zuid

Verdachte mishandeling aangehouden

Slachtoffer geslagen met glas

Nijmegen, 16-07-2007 o In de nacht van zondag op maandag is in het centrum van Nijmegen een man aangehouden die werd gezocht voor een mishandeling in een café aan de Grotestraat in Nijmegen op 15 april.

In de nacht van 14 op 15 april was een 38-jarige Nijmegenaar in een café aan de Grotestraat in Nijmegen. Hij liep daar per ongeluk tegen een 25-jarige plaatsgenoot. Die sloeg hem daarop met een glas in zijn gezicht. Het slachtoffer raakte buiten bewustzijn en werd per ambulance naar het Radboudziekenhuis gebracht. Daar werd hij behandeld aan een snijwond.

De verdachte werd door een portier naar buiten begeleid. Daar ging hij ervandoor.

Het slachtoffer deed later aangifte van mishandeling. De politie stelde een onderzoek in en kon door de getuigenverklaringen vaststellen dat het om de de 25-jarige verdachte ging. Zaterdagavond werd hij tijdens de Zomerfeesten in het centrum van Nijmegen gesignaleerd. Rond 02.00 uur werd hij aangehouden voor mishandeling. Bij zijn aanhouding werden 11 wikkels cocaïne in beslag genomen. De verdachte is ingesloten op het politiebureau voor verhoor. (11)