Gemeente Heerenveen

Vastgesteld bestemmingsplan Buitengebied 2007

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat de gemeenteraad op 25 juni 2007 het bestemmingsplan Buitengebied 2007 heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerp-bestemmingsplan gewijzigd vastgesteld. Deze wijzigingen zijn aangegeven in het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van het plan.

Dit bestemmingsplan geeft een actuele planologisch-juridische regeling voor het grootste deel van het buitengebied van de gemeente Heerenveen en is een integrale herziening van het geldende bestemmingsplan "Buitengebied". Het parkgebied Oranjewoud maakt geen onderdeel uit van het ontwerp-bestemmingsplan.

Ter inzage
Het bestemmingsplan, met de daarbijbehorende stukken, ligt met ingang van vrijdag 20 juli 2007, gedurende 6 weken, tijdens openingsuren, ter inzage op de volgende plaatsen: + bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen
+ bij de centrale bibliotheek, Burgemeester Kuperusplein 48 te Heerenveen.
+ hier te downloaden

Bedenkingen
Diegene die tijdig over het ontwerp-bestemmingsplan een zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij de gemeenteraad alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze over het ontwerp-bestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, kan gedurende de hierboven genoemde termijn dat bestemmingsplan ter inzage ligt, bedenkingen tegen het bestemmingsplan inbrengen bij Gedeputeerde Staten van Fryslân. Voorts kan een ieder gedurende de hiervoor genoemde termijn tegen de bij vaststelling van het bestemmingsplan aangebrachte wijzigingen bedenkingen inbrengen bij Gedeputeerde Staten van Fryslân.

Deze bedenkingen zowel schriftelijk als mondeling worden ingebracht en wel op de volgende wijze:
+ schriftelijk: t.a.v. Gedeputeerde Staten van Fryslân, postbus 20120, 8900 HM Leeuwarden, of
+ mondeling: hiertoe kan telefonisch contact worden opgenomen met de afdeling Ruimtelijke Plannen van de provincie Fryslan, telefoon 058-2925542. Het verdient aanbeveling om voor het geven van mondelinge bedenkingen tijdig contact op te nemen .