Ingezonden persbericht


Persbericht

Rombout Soldaat aangesteld als consultant bij OrangeWing

Oude Wetering, 18 juli 2007 - Onlangs is Rombout Soldaat als consultant bij OrangeWing in dienst getreden. Hij gaat meewerken aan verschillende bestaande en nieuwe projecten bij grote organisaties als KLM, Schuitema en Organon.

Soldaat (29) studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en begon zijn carrière als projectmanager bij Amega, een holdingorganisatie in de autobranche. Vervolgens maakte hij de stap naar consultancy en trad hij in dienst bij Aureus Business Consultancy BV. Na ervaring aan deze kant van het vak opgedaan te hebben koos hij voor OrangeWing Consulting.

Soldaat was al langer bekend met de organisatie en wist waar hij voor koos. "Het is een leuk en enthousiast bedrijf met veel mogelijkheden", aldus Soldaat. Hij wil zich verder ontwikkelen in consultancy en hierbij is hij bij OrangeWing aan het goede adres. Hij is gestart bij KLM en gaat binnenkort aan de slag bij Organon om het projectbureau verder vorm te gaan geven.

Over OrangeWing Consulting

OrangeWing Consulting is een adviesorganisatie die organisaties helpt IT-processen naadloos aan te laten sluiten op de bedrijfsprocessen. OrangeWing doet dat zodanig dat het rendement van de IT investering meetbaar en dus beheersbaar wordt. Dankzij een jarenlange ervaring met verbetertrajecten in IT-organisaties kan OrangeWing helpen bij het oplossen van vraagstukken op strategisch, tactisch en operationeel niveau. De ervaring van de adviseurs van OrangeWing is opgedaan op velerlei terrein, maar heeft zijn wortels in IT-processen op het gebied van systeemontwikkeling, financiële verantwoording en organisatie-inrichting. De consultants nemen het voortouw bij veranderprocessen en schuwen geen vooruitstrevende visie. OrangeWing werkt onder andere voor KLM, ING, Nationale Nederlanden, ABN AMRO, UWV, Delta Lloyd, Fortis, Organon, Ministerie van Defensie en het Kadaster.



Ingezonden persbericht