Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Naarden, 20 juli 2007

Toch nog zomer met Sky Radio 101 FM
Luisteraars op reis naar land waar de zon wél schijnt

Werden er vorig jaar nog warmterecords verbroken in de maand juli, dit jaar wil de zomer maar niet op gang komen in Nederland. Regen, onweer of zelfs hagel: de zon krijgt maar geen kans om volop te schijnen. Sky Radio 101 FM wil haar luisteraars niet langer laten wachten op de zomer en stuurt ze op reis naar de zon.

Na regen komt zonneschijn
Het feit dat de reisbureaus worden overspoeld met aanvragen voor last minutes, geeft aan dat Nederlanders snakken naar zon. Bij Sky Radio maken de luisteraars nu kans op een verzorgde vliegvakantie naar een land waar de zon wél schijnt met een gemiddelde van tussen de 25 en 35 graden. Vanaf maandag 23 juli wordt er elke dag één vliegvakantie voor twee personen weggegeven.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Sudtours Vliegvakanties

Sky Radio 101 FM
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met 'meer muziek, meer variatie'. Zonder dj's maar met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, Digitenne, satelliet en FM Extra.



Ingezonden persbericht