Gemeente Epe


Informatiemarkten huishoudelijke verzorging druk bezocht
De informatiemarkten huishoudelijke verzorging op woensdag 4, 11 en 18 juli in het gemeentehuis, werden druk bezocht. Veel mensen lieten zich door de verschillende zorgaanbieders informeren of schreven zich bij de stand van de gemeente in voor één van de nieuwe zorgaanbieders. Thuiszorg Service Nederland, Carinova en Stichting Sensire gaan de huishoudelijke hulp (onderdeel van de WMO) in de gemeente verzorgen. Deze aanbieders zijn nieuw in de gemeente Epe, waardoor mensen die nu huishoudelijke verzorging ontvangen, een nieuwe aanbieder moeten kiezen.

Meer informatie
Op de website www.epe.nl heeft de Wmo een eigen plek. Op de openingspagina kunt u via "Snel naar.../Wmo" direct alle informatie vinden over de Wmo in de gemeente Epe. U vindt hier onder meer rapporten en de nieuwsbrieven. Het ministerie van VWS (Volksgezondheid Welzijn en Sport) heeft een speciale website www.infowmo.nl waar u heel veel algemene informatie over de Wmo kunt vinden.

Vragen of suggesties?
Met vragen en suggesties kunt u terecht bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe. De openingstijden zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur en op woensdag van 8.00 tot 19.45 uur, tel. (0578) 67 87 87.