Persberichten Eemland Noord, 10.30 uur

Utrecht, 20-07-2007

Rijden onder invloed

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG In de nacht van donderdag 19 op vrijdag 20 juli hield de politie een 41-jarige man uit Bunschoten-Spakenburg aan, die met te veel alcohol op achter het stuur zat.

Om 01.25 uur controleerden agenten de bestuurder op de Schoolstraat. Toen bij de blaastest bleek dat hij te veel had gedronken is de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Bij de ademanalyse bleek hij 670 ug/l alcohol in zijn lichaam te hebben. Het rijbewijs van de Bunschoter is ingenomen en proces-verbaal is opgemaakt.

Jongen krijgt klappen

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Donderdagavond 19 juli kreeg een 17-jarige jongen klappen van een buurtbewoner.

Om 20.10 uur kreeg de politie de melding van het geweld op de Meerkoet en ging ter plaatse. Daar bleek dat een aantal jongens had gevoetbald op het veldje. Enkele jongere kinderen konden niet meedoen, waarop een vrouw een verhitte discussie met de jongens begon. Uiteindelijk bemoeide de man van deze vrouw zich ermee, gooit een jongen op de grond en deelt enkele klappen uit. Het slachtoffer, een 17-jarige jongen uit Bunschoten-Spakenburg, liep hierbij een bloedneus op. Agenten hebben de verdachte, een 37-jarige man uit Bunschoten-Spakenburg, aangehouden.