Politie Hollands Midden

Datum: 20 juli 2007

Leiden Woninginbraak In de nacht van donderdag 19 op vrijdag 20 juli is ingebroken in een woning aan de Hugo de Vriesstraat. Men heeft een raam geforceerd om binnen te komen. Vervolgens werd uit de woning onder andere twee tassen, een laptop en een fotocamera weggenomen. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 - 8844.

Waddinxveen Winkeldiefstal Woensdagmiddag 18 juli werden even voor 14.00 uur een hoeveelheid crèmes gestolen uit een winkel aan de Passage. Een medewerkster zag een man spullen wegstoppen in een plastictas en sprak de man aan, maar deze liep de winkel uit, gevolgd door een vrouw en een jongen van ongeveer 13 jaar in de richting van de parkeerplaats. De medewerkster hield de plastictas vast waarna het scheurde. Uit de tas vielen batterijen, maar later bleek dat er meer spullen van enkele honderd euro's was buitgemaakt. Mogelijk gebeurde dit met een geprepareerde tas.

Waddinxveen Diefstal uit bedrijf Terwijl enkele medewerkers aan het werk waren bij een bedrijf aan de Zesde Tochtweg wist een insluiper ongezien binnen te komen. Vervolgens werd er een laptop en twee mobiele telefoons gestolen. De insluiping vond woensdag 18 juli plaats rond 15.00 uur.

Gouda Harddrugs bij snorfietser De politie heeft donderdagavond 19 juli een 29 jarige snorfietser uit Rotterdam aangehouden toen hij zich niet kon legitimeren na een controle. Agenten op de bike controleerden de snorfietser nadat hij door het rode verkeerslicht op de Kattensingel was gereden. De Rotterdammer reed in eerste instantie door, maar stopte uiteindelijk op de Regentesselaan. Hij kon geen identiteitbewijs tonen en werd met een politiewagen overgebracht naar het bureau. Toen de politiebikers wilden wegrijden zagen zij een zak met meerdere gripzakjes met cocaïne op de weg liggen.

Moerkapelle Diefstal uit bedrijf Vrijdagnacht 20 juli is zowel in het magazijn als in het kantoor van een bedrijf aan de Ambachtstraat ingebroken. Men kwam het pand binnen door het slot van de voordeur te forceren. Vervolgens werd er geld en dozen met kantoorartikelen weggenomen. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 - 8844.

--- einde berichten ---
---

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459391 Fax 071 - 5459305



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --