ID&T


Dance Tunes nieuws: week 29

Super8 and Tab Suru // Progressive/Trance (Anjuna Beats) Niets inspireert de muze meer dan een pijnlijk verlies en Suru is alweer een voorbeeld van de macht van treurigheid en verdriet (ook wel Suru in het Fins). Het Finse duo, Super8 + DJ Tab voorzien Anjunabeats van hun volgende Progressive Trance aflevering, steunend op een emotievolle painomelodie en vloeiend gecombineerd met een simpele, doch gevoelige vocale dub. Dit dynamische duo weet succesvol een brug te slaan tussen de immer in populariteit groeiende funky Electro en de energie van opzwepende Trance; Super8 & Tabs laatste release Suru is een hit in wording!

Martin Roths NU-Style Remix maakt gebruik van een rollende overstuurde train-engine-baseline die een diepe sfeervolle stukje Progressive Trance aflevert met de unieke drive zoals we die gewend zijn van Martin Roth. Suru komt ook voor op de compilatie Above & Beyond: Anjunabeats Volume Five welke eerder door Dance Tunes.com uitgeroepen is tot Album van de Week.

Mr. V Put Your Drink Down // House (Defected)
Na het succes van Mr. Vs Da Bump is het tijd voor een opvolger. Put Your Drink Down is een meer dan waardige follow-up en was één van de smaakmakers van zijn eerder verschenen artiestenalbum Welcome Home. Liefhebbers van het Defected label zullen het nummer zonder twijfel heerlijk vinden en eigenlijk mag het nummer niet ontbreken in de collectie van house liefhebbers. Zomers, funky, aanstekelijke vocalen; Put Your Drink Down heeft het allemaal. Het origineel blijft de favoriet, hoewel de Copyright remix ook erg prettig in de oren klinkt. Voor de wat hardere dansvloeren heeft Bob Sinclar het nummer gekneed tot een uptempo geheel, aangevuld met een melodielijn welke verdacht veel weg heeft van Roman Flugels Gehts Noch. Een compleet pakket dus!

Rene Amesz and Peter Gelderblom Snap // House (N.E.W.S.) Rene Amesz en Peter Gelderblom hebben reeds een groot aantal releases onder hun naam staan, maar sinds het succes van Waiting 4 is de interesse in beide heren logischerwijs toegenomen. Een ideaal moment voor een nieuwe track dus, in dit geval Snap. Hoewel het origineel goed in elkaar zit, lijkt het nummer toch iets te missen. Gelukkig hebben niet alleen de heren Chris Lake en Micky Slim hun eigen visie los gelaten op het nummer, maar ook Darren Mase waardoor het totaalpakket een spetterende Electro/House klapper is geworden waarmee je iedere dansvloer in beweging krijgt!

Win tickets voor Paul Oakenfold in club Outland! Het zal je niet ontgaan zijn. Op zaterdag 28 juli zal het dance-icoon Paul Oakenfold in de Rotterdamse club Outland een spectaculair optreden verzorgen. Deze Engelse pionier, wereldberoemd om zijn bekende producties en samenwerkingen met onder meer Madonna, U2 en Pharrel, zal samen met niemand minder dan Marco V, Emjay en Mark Norman zorgen voor een geweldig spektakel. Koop nu nog je ticket via ticketonline.nl en ontvang direct drie gratis dance tunes credits cadeau! Wacht dus niet langer!

Dance Tunes.com geeft ook 5x2 kaarten weg! Het enige wat je daarvoor moet doen is antwoord geven op de volgende vraag:

In welke stad is Oakenfold geboren?

A: Manchester
B: Los Angeles
C: Londen
D: Barcelona

Mail het goede antwoord voor 27 juli naar prijsvraag@dance-tunes.com en wie weet ga jij met een vriend of vriendin zaterdag 28 juli helemaal uit je dak op Paul Oakenfold!

Sensation White Amsterdam 2007 The Megamix and Highlights DJ sets // Dance (Dance-Tunes Digital)
Vorige week hadden DJ Mason en Erick E al de aftrap gegeven en we zijn druk aan het onderhandelen om de sets van namen als Fedde Le Grand, Junior Jack and Kid Creme en David Guetta ook toe te voegen als gratis podcast. Als opwarmertje hebben we alvast een compilatie van de highlights van de diverse DJ sets op Sensation White in de Amsterdam ArenA afgelopen 07-07-07 als podcast voor jullie op de site staan; Het beste van Mason, Fedde Le Grand, Erick E, Junior Jack and Kid Creme en de Megamix kun je nu gratis (her)beleven. Download of beluister dus de gratis officiële Sensation White podcasts via Dance Tunes.com!

Breaking News: De digitale Megamix van Sensation White is nu ook verkrijgbaar!

Sensation Black Amsterdam 2007 The Official PodCasts // Hard Dance (provided by Dance-Tunes.com)
Wil jij nagenieten van Sensation Black? Kon je er niet bij zijn en wil je wel de sfeer en energie van de avond proeven? Special voor jou presenteren wij de gratis officiële podcasts van de donkerste avond van het jaar: Op de nacht van vrijdag 20 juli, Everything Fades To Black. Again. Scott Project, Luna, en Angerfist zullen de eerste zijn die je soundsysteem Blcker than Blck beuken en Vince, Zany, Dana en Outblast vs Promo zullen nog volgen in de komende dagen. Download dus dan de gratis BLACK 2007 podcasts op Dance Tunes.com!

Inwisselen Dance-Tunes actie tegoed mogelijk tot eind 2007 Dance Tunes heeft vanaf 2005 regelmatig unieke codes verspreid waarmee via de Dance Tunes.com website gratis muziek kon worden gedownload. Dit gebeurde onder andere via mailings, events en prijsvragen. De codes die hiervoor verspreid zijn in 2005, 2006 en 2007 zijn nog geldig tot en met 31 december 2007. Heb jij dus nog ergens Dance Tunes codes, kruip dan achter je computer en wissel ze in voor de vetste tunes! Vanaf 2008 zijn deze codes namelijk niet meer geldig en dat zou natuurlijk zonde zijn.

Uiteraard zal Dance Tunes dit soort acties blijven doen! Echter geldt er vanaf heden een actieperiode van maximaal zes maanden. Zorg dus dat je in de toekomst binnen een half jaar jouw unieke Dance Tunes code(s) verzilvert om maximaal te genieten van de beste Dance. De komende maanden zal het Dance Tunes promo team weer actief zijn op feesten als Mystery Land, Decibel Outdoor, Thunderdome, Thrillogy en Qlimax. De meiden delen weer gratis Dance Tunes.com credits uit dus zorg dat jij er bij bent!

Geplaatst op: 20-07-2007