KLM

07/037

FLYING BLUE GOLF CLUB VERWELKOMT EERSTE LID

NOORDWIJK AAN ZEE, 20 juli 2007 - Air France KLM heeft gisteravond in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk aan Zee formeel het eerste "Hole in One member" van de Flying Blue Golf Club welkom geheten.

De Flying Blue Golf Club is een online community, waar golfers een groot aantal benefits en services ontvangen, die gerelateerd zijn aan golf en reizen en waar zij elkaar ontmoeten en tips en informatie wereldwijd kunnen uitwisselen. Deze nieuwe FB Golf Club sluit aan bij het initiatief om door middel van het creëren van communities contacten met en tussen klanten te intensiveren. Daarbij wordt ook de loyaliteit tussen Air France KLM en haar klanten geïntensiveerd ook op momenten dat de klant niet met Air France of KLM reist.

De heer Y. Ospanov uit Den Haag, die gisteravond in Huis ter Duin als eerste lid werd verwelkomd, kreeg uit handen van de Flying Blue Golf Club en Huis ter Duin een exclusief pakket aangeboden, met VIP-kaarten voor het KLM Open en een arrangement van drie nachten in Huis ter Duin gedurende het toernooi.

"De FB Golfclub is een logische stap omdat uit onderzoek blijkt dat een heel groot deel van de Flying Blue-leden over de hele wereld fervent golfer is", aldus Strategic Partner manager José Visser van Flying Blue, die gisteravond de officiële start van het Hole in One lidmaatschap van de FB Golf Club inluidde. "Golfers zijn over het algemeen mensen die zakelijk en privé veel reizen en KLM profileert zich met het KLM Open en andere golfactiviteiten al jaren prominent met deze sport en haar liefhebbers. Air France is ook verbonden aan verschillende golfevenementen, waaronder de Evian Masters".

Voor meer informatie over en aanmelding voor de FB Golf Club zie www.fbgolfclub.com en de gebruikelijke Air France KLM-media.