Buick Enclave luxe SUV nu in Nederland leverbaar


Buick zet de aanval in op de BMW X5 en Mercedes ML

ALMELO, 20070720 -- Door Tiger Woods vorig jaar op de LA motorshow geintroduceerd en nu door Autdoor SUV in Nederland leverbaar: de Buick Enclave. Het is het eerste model dat wordt gebouwd op het nieuwe crossoverplatform van General Motors en hij wordt uitgerust met een van de snelste V6 motoren die de Generaal ooit heeft gebouwd. De 3,6-liter VVT-krachtbron heeft 275 pk en wordt gecombineerd met de eerste zestraps automatische transmissie.

De Buick divisie heeft veel aandacht besteed aan de keus van materialen en de kwaliteit van de afwerking en hoopt met de Enclave dan ook in het luxe segment van de crossovers te kunnen concurreren met Lexus en BMW.

De nieuwe Buick heeft optioneel plaats voor acht passagiers plus bagage. Autdoor SUV levert de Enclave in verschillende uitvoeringen.

De Buick Enclave 3.6i-V6 Automaat is leverbaar in de basis CX en de luxe CXL uitvoering. De CX heeft standaard o.a. 18 inch lichtmetalen velgen, tri-zone airco, Quiet Tuning en cruise control. De CXL heeft daarnaast ook lederen bekleding, electrische stoelverstelling met memory, 19 inch lichtmetalen velden en stoelverwarming.

De 2008 Enclave is leverbaar vanaf E 65.495,00 oplopend tot E 73.995 voor de duurste uitvoering.

Autdoor SUV staat bekend als de SUV specialist in Oost Nederland met scherpe prijzen en vlotte levertijden. Kijk op de website www.autdoor.nl voor de exacte prijzen en uitrusting.





Ingezonden persbericht