Politie Zeeland


---


O-2342-2007 Frontale aanrijding, Oosterland
Vanmiddag rond 15.55 uur vond op de Rijksweg te Oosterland een frontale aanrijding plaats waarbij drie auto's beschadigd zijn geraakt.
Een 49-jarige automobilist uit Middelharnis belandde vanwege een blackout op de verkeerde weghelft en kwam frontaal in aanrijding met een 48-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen Duiveland die achter zijn auto een caravan vervoerde.
Achter deze auto reed een 45-jarige automobilist uit Zierikzee. Zijn auto werd beschadigd door rondvliegende brokstukken.
De auto van de man uit Middelharnis is totaal vernield, de andere auto is aan de voorzijde zwaar beschadigd.
Er vielen geen gewonden.
De weg is ongeveer 2 uur omgeleid geweest via de beide parallelwegen.

R-2343-2007 Slippartijen en aanrijdingen door regenval, Zeeland
De hevige regenval heeft vanmiddag gezorgd voor wat aanrijdingen en slippartijen in de provincie.
Op de kruising Oude Haven / Mosterweg in Oostburg zijn een bromfietser en een automobilist met elkaar in aanrijding gekomen.
Een 50-jarige automobilist uit Eindhoven verleende op het kruispunt geen voorrang aan een 54-jarige bromfietser uit Oostburg.
De bromfietser remde nog wel maar gleed op het natte wegdek verder.
Op de Blauwedijk in Middelburg zijn vanmiddag om 14.30 uur twee auto's op elkaar gebotst.
Een 42-jarige automobilist uit Middelburg gleed door over de witte pijl tegen de achterzijde van de auto van een 52-jarige automobilist uit diezelfde plaats.
Op de N676 te Breskens zijn vanmiddag om 16.00 uur twee auto's met elkaar in aanrijding gekomen.
Een 32-jarige automobilist kon niet meer op tijd remmen omdat zijn voorganger, een 32-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen, afremde voor de rotonde en omdat er een duif laag over de weg vloog.