Jumping Amsterdam gaat door in 2008

Stichting Jumping Amsterdam in coproductie met Amsterdam RAI

Met een nieuw bestuur is de toekomst van Jumping Amsterdam veilig gesteld. Hiermee is een einde gekomen aan de onzekerheid rondom het evenement, na het opstappen van de directie aan het begin van deze maand. De editie van Jumping Amsterdam 2008 vindt wederom plaats in de Holland Hallen van de Amsterdam RAI van 24 tot en met 27 januari 2008.

Tijdens een persconferentie op Strand Zuid, gelegen achter de RAI, werd het nieuwe bestuur van Jumping Amsterdam, bestaande uit voorzitter Peter Hendriks van City Cargo, Hans Bakker van de RAI en Wim Bohnenn van De Telegraaf, gepresenteerd aan de pers en genodigden. Tevens werden de plannen voor de komende jaren voor Jumping Amsterdam toegelicht.

Jumping Amsterdam is één van de oudste indoor paardensportevenementen dat ons land rijk is. De beste ruiters en menners van de wereld, internationale topsport, shows en optredens van bekende artiesten vormen hét gezicht van 'Jumping'. Topsport en lifestyle zijn kenmerkend voor het internationale topsportevenement dat jaarlijks verzekerd is van enorme aandacht van de media en paardenminnend Nederland.

In 1958 begon Jumping Amsterdam in de 'oude RAI'. Een toonaangevend internationaal concours hippique in de hoofdstad. Met een nieuw bestuur hoopt de Stichting Jumping Amsterdam deze lange traditie van het organiseren van één van de meest vooraanstaande paardensportevenementen ter wereld voort te kunnen zetten.

foto: links Dhr Bakker, rechts Dhr. Hendriks (www.luifoto.nl)