Ingezonden persbericht


KaSpeelTocht en roofvogelshows

Zomerplezier in Kasteel Hoensbroek

Deze zomer In juli en augustus is een bezoek aan Kasteel Hoensbroek extra avontuurlijk. Héél juli en augustus kun je deelnemen aan de KaSpeelTocht. Geniet ook van de roofvogelshows (elke zaterdag en zondag van 21 juli tm 19 augustus).

KaSpeelTocht

Neem deel aan Ridder Hoens KaSpeelTocht. Help de hofnar en bezorg Ridder Hoen weer een goed humeur. Op een verrassende manier verken je het gigantische kasteel. Neem bovendien deel aan de Oude Kasteelspelen op het tweede binnenplein. Je beleeft plezier met spellen als het visspel, Trou-madame, kegelen, steltlopen, zwierbol, sjoelen en ringwerpen.

Roofvogelshows

In de weilanden van het kasteel vinden roofvogeldemonstraties plaats. Je ziet de shows elke zaterdag en zondag in de periode van 21 juli tm 19 augustus. De shows vinden plaats vanaf 13.30 uur. In vrije vlucht scheren roofvogels als valken, buizerds, gieren, uilen, woestijnhavik en arend door de lucht op zoek naar hun prooi.

Entree en openingstijden

Kasteel Hoensbroek is iedere dag open van 10.00 - 17.30 uur. Volwassenen E 5,50, 60+ E 5,00, Kids 4 - 12 jaar E 3,50, Kids

Kasteel Hoensbroek, Klinkertstraat 118, Hoensbroek, 045 - 522 7272, www.kasteelhoensbroek.nl

---- --