Ingezonden persbericht


Who Broke My Beats:
het vetste en het nieuwste uit de jungle, breakbeat, drum 'n' bass, breakcore, dubstep, kortom: alles wat trilt, stampt en ratelt!

Junglecore, Grimestep, Raggabreaks, Polkafunk... de grenzen van dansmuziek vervagen als de herinneringen aan je eerste basisschooldisco, toen de beats nog baadden in onschuld. Dus wat doe je als je de bron niet wil vergeten, maar wel toe bent aan iets nieuws? Dan doe je van alles een beetje!

Who Broke My Beats is een frisse kijk op vette alternatieve dansmuziek, zonder de roots uit het oog te verliezen. Atiq, verantwoordelijk voor de Jungle Soundclash feesten in Nighttown, slaat de handen ineen met breakbeatmaniak Benefit of the Boomerang. Het doel: het vetste en het nieuwste uit de jungle, breakbeat, drum&bass, breakcore, dubstep, kortom alles wat trilt, stampt en ratelt, het podium van Waterfront op te sleuren, om ze daar hun ding te laten doen.

Om de bal maar meteen goed te laten rollen, staat op de eerste editie niemand minder dan "King of the Amen" Remarc! (UK) Al sinds het prille begin van de gebroken beat, heeft deze Britse guru het publiek voorzien van intelligent vloeiende ritmes en bloedhete bassen en heeft legendarische releases op Planet Mu, Suburban Base en Dollar Records.

Tevens zal de Belgische Lady Lite haar curieuze platencollectie op de dansvloer loslaten! Haar sets zijn sterk beïnvloed door ragga en elektro, maar weet dat naadloos te lijmen met een voorliefde voor techno. De Illtown Records residente zal de avond van een smaakvolle sauce voorzien!

Utrecht-based Bojcot Selectah zal daar een flinke dosis strakke ondertonen aan toevoegen, vertolkt door ruisende dubstepbassen en grimegrooves. GPZH 2007 Dance Publieksprijswinnaars Atiq & Enk hebben weer handenvol opzwepende beats voor je klaarliggen en Benefit Of The Boomerang zal met ongelooflijk veel drama en snelheid de grenzen van het dansbare opzoeken.

Line-Up:

REMARC (UK)
LADY LITE (BE)
BOJCOT SELECTAH
ATIQ & ENK
BENEFIT OF THE BOOMERANG
MC ASSASSIN

Datum: zaterdag 21 juli 2007
Aanvang: 23.00
Toegang: ¤ 7,-
Locatie: WaterFront, Boompjeskade 10, Rotterdam
Meer info: www.waterfront.nl

----------
voor de redactie
Voor meer informatie en of rechtenvrij beeldmateriaal kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie.

Valesca Mulder (hoofd communicatie)
publi@waterfront.nl / 010-2010980
aanwezig op: di/ wo /do

Els van der Vorm (medewerker communicatie)
publi2@waterfront.nl
aanwezig op: di / do

----------

--
WaterFront publiciteit: Valesca Mulder
publi@waterfront.nl
http://www.waterfront.nl/
Boompjeskade 15 - 3011XE Rotterdam - Nederland
tel. kantoor 010-2010980
(ik ben op di, wo & do aanwezig op kantoor)