Gemeente Hengelo

Sport en feest mee!

Beach volleyball

Op zaterdag 21 en zondag 22 juli worden de kwalificatiewedstrijden in de Eredivisie Beach volleybal in Hengelo gespeeld. Dit is fantastisch om naar te kijken. Vanaf donderdag 19 juli vinden er vele clinics, toernooien en demonstraties op het Stadsstrand Marktplein plaats. U kunt ook meedoen! Kijk op www.citybeachtour.nl voor meer informatie en aanmeldingen.

EKJ Atletiek Hengelo 2007

Van 19 tot en met 22 juli vinden de Europese Kampioenschappen Junioren Atletiek Hengelo 2007 in het FBK-Stadion plaats. Breng ook een bezoek en maak daarbij gebruik van de gratis pendelbus tussen NS station en stadion. Bovendien geven fantastische internationale atleten op verschillende dagen clinics op het Stationsplein. Doe mee!

Openingsceremonie 18 juli

De officiële opening van de Europese Kampioenschappen Junioren Atletiek vindt op woensdagavond 18 juli om 19.30 uur in de hal van het stadhuis plaats. Bij deze bijzondere ceremonie met een parade door de atleten van de 49 deelnemende landen zijn belangstellenden van harte welkom. Voorafgaand aan de openingsceremonie, van 19.00 tot 19.30 uur, geeft de bekende zanger Thomas Berge een optreden.

Elke avond Live muziek

Van woensdag 18 tot en met zaterdag 21 juli is er elke avond live muziek in het centrum: Thomas Berge, Alpha, Broadway, Jeopardy, Canya Doulcy en Ricky Rivaro!

Volksdansers in de binnenstad!

Op donderdag 19 juli bezoeken 400 internationale volksdansers de binnenstad. Om 9.45 uur lopen zij in een parade van het station naar de stadhuishal. Daar worden zij welkom geheten door burgemeester Kerckhaert. Om 11.15 uur kunt u komen kijken naar optredens van de verschillende groepen volksdansers in de binnenstad. Er zijn optredens bij winkelcentrum Thiemsbrug, de Telgen, voor de Lambertusbasiliek en er is een podium op het mar ktplein.

www.helemaalhengelo.nl

Op bovenstaande site vindt u programmas, links en meer informatie.