TROS

Hilversum, 17-07-2007
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 21 juli
Radio 2 - 16.00 uur

GASTEN TROS MUZIEKCAFÉ ZATERDAG 21 JULI

Ook in de zomervakantie is TROS MUZIEKCAFÉ elke zaterdag te horen op Radio 2 en ontvangt presentator Daniël Dekker muzikale gasten uit binnen- en buitenland.

Hills is het pseudoniem van multi-instrumentalist Anne-Maarten van Heuvelen. Onder de naam Hills speelt hij liedjes overgoten met een stevige scheut blues. Zaterdag laat hij in TROS MUZIEKCAFÉ horen hoe dit klinkt.

Hellman & Millstone brengen blues met hart voor traditie, maar wel met een eigen handtekening. De zogenaamde Delta-blues, hard Texas-blues en Chicago-blues met invloeden van funk en rock, zijn terug te horen in hun liedjes.

Sneaker Freak maakt mooie liedjes, van up-tempo tot ballad, met aanstekelijke melodieën. Op 25 juli, tijdens de Amsterdam International Fashion Week, verzorgen ze een heel speciaal optreden op het Museumplein. Bij de modeshow van Ilja Visser speelt de band live, waar de modellen op paraderen.

Singer/songwriter Marike Jager won in 2003 de Grote Prijs van Nederland en wint dit jaar een Essent-Award. Ze staat volgende maand op Lowlands, waar zij haar debuutalbum van vorig jaar nog eens presenteert aan een groot publiek. In TROS MUZIEKCAFÉ zingt ze haar nieuwe single 'Run run'.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Presentatie: Daniël Dekker.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl