Verrassings-demodag hobbymaterialen in De Rijp


DE RIJP, 20070711 -- Creatief Centrum Nederland organiseert een unieke Verrassings-Demo-Dag op zaterdag 21 juli a.s. Dit is een speciale presentatie-dag van de nieuwste hobby-materialen. De presentatie's zullen verzorgd worden door twee toppers uit het Hobbywereld Design Team welke bekend staan om hun spontaniteit en unieke tips die zij de consument verstrekken. De Verrassings-Demo-Dag zal plaats vinden in het zeer ruime pand van Creatief Centrum Nederland aan De Volger 25 in het landelijke De Rijp.

Doordat dit najaar zoveel nieuwe hobby-materialen gaan uitkomen waardoor de consument het overzicht dreigt kwijt te raken, organiseert Creatief Centrum Nederland deze dag.
Met de Verrassings-Demo-Dag zullen de nieuwste mallen en knipvellen van JOY! gepresenteerd worden. Voorts komen de nieuwe materialen, w.o. mallen, knipvellen en ponsjes, van het populaire 1 2 3-D Punch aan bod.

Tijdens de presentaties zal voldoende gelegenheid zijn om het enorme assortiment bij Creatief Centrum Nederland te bekijken, welke tot de grootste van Nederland behoort.
Creatief Centrum Nederland is een verzameling van creatieve winkels, w.o. een hobbywinkel, met de naam Hobbywereld, een scrapwinkel, onder de naam Scrapwereld, een kralenboutique, luisterend naar de naam Beadswereld en tenslotte een Home Decorating Store.

Vermoeid van een dagje creatief winkelen? Dan is er gelegenheid om even bij te komen op het gezellige Hobby-Terras onder het genot van een gratis kopje koffie/thee. Tevens is er de beschikking over een beperkte catering in de vorm van een snack- en frisdrank automaat.

Tijdens de zomervakantie periode (9/7/2007 t/m 19/8/2007) zijn de openingstijden van het centrum van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Meer informatie is te vinden op de website www.creatiefcentrumnederland.nl of telefonisch 0299 679717.





Creatief Centrum Nederland