NCRV

Bijna beroemd

Marten Groen

Bijna beroemd: nieuw amusementsprogramma bij NCRV

Vanaf 21 juli 2007
20.25 uur
Nederland 1
zes afleveringen

Ooit een man gezien die in en doosje past? Een kind dat beter piano speelt dan Wibi Soerjadi? Een oma met een spectaculaire trapezeact?

Vanaf zaterdag 21 juli start de NCRV met Bijna beroemd, een nieuw amusementsprogramma waarin alles draait om ontdekt en beroemd worden. De presentatie is in handen van Jochem van Gelder en Jetske van den Elsen.
Bijna beroemd is een podium voor mensen die ergens in uitblinken en die gedurende anderhalve minuut het publiek weten te entertainen met de meest verbazingwekkende acts. Wie het publiek niet genoeg boeit, wordt, met podium en al, de coulissen in gedraaid. Een geselecteerde publieksjury kan de act via een stemkastje wegstemmen. Het gaat om alle mogelijke manieren van entertainment: zang, dans, cabaret, variété, bijzondere huisdieren, acrobatiek, goochelacts, of geheel iets anders. Voor jong en oud, met een lach en een traan.

Bijna beroemd (www.bijnaberoemd.tv) telt vijf reguliere afleveringen en een grote finale-uitzending In elke aflevering komen zoân twaalf acts voorbij. De acts die de anderhalve minuut hebben volbracht, maken kans op een plek in de finale. De finale-uitzending zal een winnaar opleveren die kans maakt om echt beroemd te worden.

Bijna beroemd, vanaf zaterdag 21 juli, wekelijks om 20.25 uur via Nederland 1.