Politie Zeeland


---


O-2356-2007 (Nogmaals) Diefstal uit camper, Goes
Op dezelfde parkeerplaats langs de A58 bij Goes (zie persbericht O-2352-2007) werd afgelopen nacht nog een camper opengebroken.
Uit deze camper werden twee tassen met daarin enkele honderden euro's, het navigatiesysteem en persoonlijke papieren gestolen. De tassen werden later in de buurt van de camper leeg teruggevonden.

W-2357-2007 Diefstal tas uit fietstas, Vlissingen
Op de Nieuwe Zuidbeekseweg in Vlissingen werd zaterdag omstreeks 12.15 uur een 53-jarige Vlissingse vrouw beroofd van haar tas.
Zij fietste over de Nieuwe Zuidbeekseweg in de richting van Lammerenburg en had haar tas in de fietstas gedaan. Achter haar reed een jongeman en toen deze haar passeerde, pakte hij de tas uit de fietstas. Hij reed hard weg over de Langeleenweg. De vrouw is nog een stukje achter hem aangefietst, maar verloor hem toch uit het oog. In de tas zat o.a. een portemonnee met persoonlijke papieren en enkele tientallen euro's.

Z-2358-2007 Woninginbraak in Terneuzen
In de nacht van vrijdag op zaterdag werd ingebroken in een woning in de Laan van Othene in Terneuzen.
Uit de woning werden een laptop, een spelcomputer, elektrisch gereedschap, huishoudelijke apparatuur, waaronder een strijkijzer, een gsm en twee portemonnees met wat kleingeld en persoonlijke papieren gestolen.

W-2359-2007 Diefstal camera in Middelburg
Vrijdag tussen 14.00 en 14.30 uur werd van een terrastafel van een horecabedrijf aan de Markt in Middelburg een fotocamera gestolen.
De camera, die een waarde heeft van enkele honderden euro's, werd in een onbewaakt ogenblik van het tafeltje weggenomen.

W-2360-2007 Ongeval in Middelburg
In de Lange Noordstraat in Middelburg vond zaterdag om 13.40 uur een ongeval plaats,
Een vrachtwagen met aanhanger reed vanaf de Markt in de richting van de Lange Noordstraat. Getuigen zagen een jongen op de dissel tussen de vrachtwagen en de aanhangwagen staan. Hij is waarschijnlijk uit balans geraakt en tussen de voertuigen in gevallen. Daarbij is de aanhanger over zijn buik en schouder gereden. Volgens getuigen heeft de chauffeur niet kunnen zien dat er iemand tussen de voertuigen stond. De jongen is naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Over zijn toestand is op dit moment nog niets bekend.
(niet voor cummunicatie: dit bericht zal later nog worden aangevuld; er zijn nog geen personalia van de bestuurder en de jongen bekend)

Z-2361-2007 Fototas met inhoud gestolen, Cadzand
Op de Kanaalweg in Cadzand werd zaterdag tussen 10.00 en 11.00 uur een tas gestolen.
De tas was een ogenblik op de grond neergezet en toen de eignaresse zich even later omdraaide bleek deze verdwenen te zijn. In de tas zaten een fototoestel, een filmcamera en een portemonnee met persoonlijke papieren.


---- --