Antillenhuis


Antillianen warm onthaald in Nijmegen

Foto: Antillenhuis/Pevry Press

In totaal 34.019 wandelaars hebben vrijdag de bekende Nijmeegse Vierdaagse uitgelopen. Onder hen ook vele Antillianen, waaronder (zie foto's) de heer Rensley Victoria, Boi Antoin, de douaniers Urlich Hernandez en Oswald Rosa. Verder vele bekende en minder bekende Antillianen woonachtig in Nederland die allen feestelijk werden onthaald door burgemeester Thom de Graaf.

De intocht in het centrum van Nijmegen werd gadegeslagen door duizenden toeschouwers en genodigden waaronder mw. Mavis Brooks-Salmon. Allen trotseerden zij de wind en regen. Mw. Brooks-Salmon vertegenwoordigde vrijdag in Nijmegen de Gevolmachtigde Minister Paul Comenencia die in verband met andere werkzaamheden in Den Haag hier niet bij aanwezig kon zijn.

Mw. Brooks-Salmon was later op de avond ook aanwezig in sportcentrum Papendal te Arnhem waar zij namens Douane Nederland de Antilliaanse douaniers de deelnemers-insigne en een bos bloemen mocht uitreiken. De douaniers Hernandez en Rosa nemen respectievelijk 15 en 13 jaar namens de Douane van de Nederlandse Antillen aan de Vierdaagse mee.

Voor meer informatie en/of persfoto's: Norman Serphos, voorlichter Antillenhuis, Den Haag serphos@kgmna.nl
---

Gepubliceerd op: 21-07-2007 Bron: Antillenhuis