Gemeente Abcoude


In vergadering - Commissie bezwaarschriften

De vergadering van de commissie Bezwaarschriften van de gemeenten Abcoude en Breukelen van maandag 23 juli 2007 vervalt. De eerstvolgende hoorzitting van de commissie Bezwaarschriften is op maandag 6 augustus 2007 in het gemeentehuis van Breukelen (raadszaal), Markt 13 in Breukelen. Voor de gemeente Abcoude staat het volgende punt op de agenda.


- 20.15 uur: Behandeling bezwaarschrift van de Vereniging tot behoud van het Dorpse karakter tegen de verleende vrijstelling (ex artikel 19, lid 2 van Wet op de Ruimtelijke Ordening) en bouwvergunning voor 81 appartementen en 14 woonhuizen voor 81 appartementen en 14 woonhuizen ter plaatse van het stationsgebied Hollandse Kade in Abcoude.

Belanghebbenden die bij de voorbereiding van het besluit hun zienswijze naar voren hebben gebracht, worden op grond van artikel 7:2 van de Algemene wet bestuursrecht voor deze hoorzitting uitgenodigd. Zij kunnen van de gelegenheid gebruikmaken om tijdens de hoorzitting te worden gehoord.

De op de zaak betrekking hebbende stukken liggen gedurende een week voor de hoorzitting voor belanghebbenden ter inzage op het secretariaat van de commissie, Markt 13 in Breukelen. De stukken zijn in te zien tijdens kantooruren op maandag tot en met donderdag.