Ingezonden persbericht


Persbericht

Groei ConQuaestor 31% groei eerste zes maanden
Verdere groei verwacht voor de tweede helft van 2007

Utrecht, 23 juli 2007: - ConQuaestor heeft zijn omzet in de eerste zes maanden zien stijgen van E 21,7 miljoen in 2006 tot E 28,5 miljoen in 2007. Deze groei van ruim 31% is gerealiseerd door alle drie divisies: Consulting, Finance Professionals en Interim Management. Volgens ConQuaestor is de markt in deze zelfde periode met 20% gegroeid. Voor heel 2007 wordt een omzet van circa E 57 miljoen verwacht.

In de eerste zes maanden zijn 78 nieuwe medewerkers in vaste dienst genomen. Deze nieuwe aanwas is groter dan vorig jaar in dezelfde periode, maar minder dan gehoopt door de krapte op de arbeidsmarkt voor financiële mensen.

Deze maand is het nieuwe hoofdkantoor in Utrecht opgeleverd (zie foto). Dit gebouw van 3.300 m2 biedt zowel werkplekken voor medewerkers als een congresgedeelte voor de opleidingen en masterclasses die ConQuaestor verzorgt.

Bestuursvoorzitter Martijn Kamermans: " Het nieuwe hoofdkantoor past qua uitstraling goed bij ons. Voor een dienstverlener is je website en je kantoor een van de weinige zaken die je kunt laten zien. We hebben nu een vernieuwde site en een mooi nieuw kantoor, waardoor onze professionele organisatie beter kan presenteren"

========

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

ConQuaestor
Manon Ouwerkerk - Marketing & Communicatie
020 8900 919
www.conquaestor.nl

ConQuaestor biedt organisaties oplossingen voor strategische en operationele vraagstukken op het gebied van finance. Meer dan 500 professionals werken aan financiële, bedrijfs-economische en administratieve projecten en processen om de bedrijfsvoering van opdrachtgevers te verbeteren.


---- --