Ingezonden persbericht


ServiceImmo lanceert nieuw kwaliteitsniveau in Franse makelaarswereld

Wie kent ze niet: de verhalen over hoe moeilijk het zou zijn om een huis te kopen in Frankrijk. Onzekerheden, onbeantwoorde e-mails, twijfelachtige handelaren en lange autoritten voor huizen die al verkocht blijken te zijn. ServiceImmo bewijst dat die onduidelijkheid niet nodig is en lanceert in samenwerking met de Franse overheid een nieuw en hoog kwaliteitsniveau in de Franse onroerendgoedmarkt.

De werkwijze van ServiceImmo is een grote stap voorwaarts voor de duizenden Nederlandse woningzoekers in Frankrijk. ServiceImmo doorbreekt het reguliere Franse makelaarssysteem en verhoogt de kwaliteit binnen het vakgebied. Dit nieuwe kwaliteitsniveau is uniek in de Franse onroerendgoedmarkt, waar de service van makelaars zeer beperkt is. Vaak houdt deze op bij het tekenen van een voorlopig koopcontract, terwijl het koop- of verkooptraject dan pas echt begint. Het systeem van ServiceImmo zorgt voor een gedegen service, een goede bereikbaarheid, een vlotte aanlevering van gevraagde informatie en betrouwbaarheid in het nakomen van gemaakte afspraken. Het gehele proces van aan- en verkoop is daartoe gestroomlijnd in een efficiënt en klantvriendelijk proces, waarbij vakkundige, accurate en vriendelijke dienstverlening aan de klanten voorop staat, zelfs tot na de overdracht.

Naast informatie over het karakteristieke Franse woningaanbod van ServiceImmo, bevat de website www.serviceimmo.nl uitleg over de Franse makelaarswereld, informatie over het traject van bezichtiging tot overdracht, aandachtspunten bij het kopen van een huis in Frankrijk en een verklarende woordenlijst. Al deze informatie draagt bij aan meer duidelijkheid over de Franse onroerendgoedmarkt.

ServiceImmo is dé makelaarsorganisatie in Midden-Frankrijk die werkt volgens een eigen gedegen kwaliteitsstandaard en die volledig transparant communiceert met haar klanten.

Ervaringen en tips
De schatting is dat ongeveer 80.000 Nederlandse gezinnen permanent in Frankrijk wonen en dat 200.000 gezinnen een vakantiehuis in La douce France hebben. Internet, snellere vervoersmiddelen en goedkope vliegtickets verkleinen de afstanden waardoor dit goed mogelijk is. ServiceImmo heeft in de afgelopen jaren al heel wat van deze mensen mogen begeleiden naar hun droomhuis in Frankrijk. Ieder traject met een eigen, uniek verhaal. Deze verhalen staan ook op de nieuwe website van ServiceImmo. Oud-klanten die inmiddels trotse eigenaar zijn van een Frans huis vertellen wat ze zijn tegengekomen op hun pad naar Frankrijk en geven waardevolle tips aan mensen die nu op zoek zijn naar hun Franse droomhuis.

Bourgogne
ServiceImmo is gespecialiseerd in karakteristieke huizen in de Bourgogne, de regio die twee uur ten zuidoosten ligt van Parijs. De Bourgogne is een streek met veel groen en water en heel veel culturele en culinaire verrassingen. De huizenprijzen in de Bourgogne zijn vaak gunstiger dan in de zuidelijkere gebieden van Frankrijk, de reisafstand is maximaal 8 uur vanuit Nederland en het klimaat in de Bourgogne is prettig, het hele jaar is het er goed toeven. Niet voor niets zitten de 3 beste Franse wijnbouwgebieden in deze regio.

ServiceImmo

ServiceImmo is een rustig en gedegen groeiende organisatie. ServiceImmo is sterk en deskundig in het Franse onroerendgoed vak, in bezit van een carte professionnelle en aangesloten bij de Franse beroepsorganisatie SO.CA.F. ServiceImmo heeft vestigingen in zowel Frankrijk als Nederland. Elk makelaarskantoor in Midden-Frankrijk vertegenwoordigt haar eigen werkgebied en werkt volgens dezelfde formule, ondersteund door het hoofdkantoor. Klanten die hun huis willen kopen of verkopen kunnen bij ServiceImmo terecht voor een degelijke Hollandse begeleiding.

Perscontacten: Gretha Wijbenga, ServiceImmo, telefoonnummer 030 - 6886 477 of 06 - 48 15 20 00, gretha@serviceimmo.nl, www.serviceimmo.nl


---- --