Ingezonden persbericht


BackupAgent bereikt Microsoft Gold Certified Partner status

Delft, 23 juli 2007 - BackupAgent BV, de innovatieve leverancier van online backup software en services uit Delft, is door Microsoft benoemd tot Gold Certified Partner. Het bedrijf behaalde Microsoft's hoogste Certified Partner status voor zijn services op het gebied van ISV/Software Solutions.

Een Microsoft Gold Certified Partner moet voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen, zoals het in huis hebben van meerdere gecertificeerde specialisten. BackupAgent's medewerkers zijn op de hoogte van en hebben ervaring met de meest recente technologische ontwikkelingen. Ze hebben bewezen de Microsoft technologie volledig te beheersen en de producten door en door te kennen. In de praktijk hebben ze een verregaande expertise opgebouwd in het succesvol ontwikkelen en implementeren van op Microsoft gebaseerde oplossingen voor backup. Daarnaast heeft BackupAgent heeft de status bereikt door haar software te laten testen voor Windows XP en Windows Vista. Tenslotte hebben verschillende referenties de kwaliteit van het product en de implementatie hiervan positief gewaardeerd.

"Alleen bedrijven die erin slagen om een hoog niveau van klantentevredenheid te hebben en over de nodige expertise beschikken, komen in aanmerking voor certificatie en benoeming tot Microsoft's hoogste Certified Partner onderscheiding," meldt Roland Sars, commercieel directeur van BackupAgent BV. "Daarnaast heeft Microsoft onze online backup software uitvoerig getest op verschillende platformen en gecertificeerd. Daarmee is BackupAgent de énige online backup softwareproducent die Microsoft-gecertificeerd is."


- Einde persbericht -

Over BackupAgent BV
BackupAgent BV (www.backupagent.com) is een innovatieve, Europese fabrikant van online backup software. BackupAgent biedt een range aan oplossingen die een door het gehele bedrijfsleven ingezet kunnen worden en een volledige bescherming biedt tegen dataverlies. De software is in 2003 geïntroduceerd, en wordt aan de markt aangeboden door ISPs, Hosting partijen, OEMs en VARs. Voorbeelden van partners die de oplossing aanbieden zijn Priority Telecom, Paradigit Computers, ACAL Nederland, InterNLnet en verschillende Europese spelers. De belangrijkste eigenschappen van de backupoplossing is de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid voor de eindgebruiker en het eenvoudige beheer van de klanten. BackupAgent is gevestigd in Delft en heeft 17 medewerkers.

BackupAgent BV is onlangs verkozen tot 'Meest klantgerichte ondernemer 2007'. BackupAgent BV was onlangs finalist van de 'Red Herring 100 Europe 2007'.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met: Roland Sars
CMO BackupAgent BV
e.: roland.sars@backupagent.com
t.: +31-15-2574700

---- --