Ingezonden persbericht


EA KONDIGT WERELDWIJDE RELEASE VAN ARMY OF TWO AAN VOOR NOVEMBER 2007

De unieke gameplay voor twee spelers in deze langverwachte nieuwe game van EA Montreal is een revolutie op het gebied van coöp-shooters

SCHIPHOL-RIJK, 24 juli 2007- Ga nooit in je eentje het slagveld op! Het dodelijkste militaire duo ligt nog voor de feestdagen in de winkels. Electronic Arts (NASDAQ: ERTS) kondigde vandaag aan dat ARMY OF TWO(TM) op 15 november 2007 verkrijgbaar is in Amerikaanse en Europese winkels. ARMY OF TWO komt uit voor het PLAYSTATION®3 computer entertainment systeem en het Xbox 360(TM) Videogame- en entertainmentsysteem. De gameplay richt zich op missies voor twee, strategieën voor twee, tactieken voor twee en voordelen voor twee. Hierdoor is de game zowel online als offline een baanbrekende spelervaring voor gamers wereldwijd. Coöp is niet langer een speltype, het is de complete game.

ARMY OF TWO fascineert je met een politiek verhaal dat ingaat op de gevolgen van privélegers en de ethische bezwaren rond dit fenomeen. EA Montreal heeft de wereldberoemde componist Trevor Morris ingeschakeld om de epische coöp-gameplay en de verschillende aspecten van het verhaal tot leven te brengen via een krachtige soundtrack. Morris werkte mee aan diverse hitfilms, zoals Black Hawk Down, Bad Boys II, The Last Samurai en Pirates of the Caribbean 1 en 2.

ARMY OF TWO wordt ontwikkeld door EA Montreal en heeft nog geen PEGI-advies. Bezoek www.pegionline.eu voor de meest recente leeftijdsadviezen. Voor meer informatie over de game ga je naar www.armyoftwo.com.

###

Over Electronic Arts
Het hoofdkantoor van Electronic Arts (EA) bevindt zich in Redwood City, Californië. EA is wereldleider op het gebied van interactieve entertainmentsoftware. Het bedrijf werd opgericht in 1982 en ontwikkelt, distribueert en geeft wereldwijd software uit voor videogamesystemen, personal computers, mobiele telefoons en internet. Electronic Arts brengt zijn producten onder vier merknamen op de markt: EA SPORTS(TM), EA(TM), EA SPORTS BIG(TM) en POGO(TM). In het fiscale jaar 2007 boekte EA een omzet van 3,09 miljard dollar en bracht het 24 titels uit waarvan meer dan een miljoen exemplaren werden verkocht.. Meer informatie over de producten van EA vind je op www.electronicarts.nl.

Electronic Arts, EA, EA SPORTS, EA SPORTS BIG, POGO en Army of TWO zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Electronic Arts Inc. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Microsoft, Xbox en Xbox 360 zijn handelsmerken van de Microsoft-groep. 'PLAYSTATION' is een geregistreerd handelsmerk van Sony Computer Entertainment Inc. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van de betreffende eigenaren.

Perscontact:

Robbert Minderhoud & Eline Bol

Pride PR voor Electronic Arts

+31 71 568 00 28

ea@pridepr.nl