Oplossing voor verdwijnen veesaldo diskette


VeesaldoOnline.nl eerste die ontstane gat opvult

OISTERWIJK, 20070724 -- Tot vorig jaar stelde het ministerie van LNV (landbouw, natuur en voedselkwaliteit) elk jaar gratis een veesaldo diskette ter beschikking aan de duizenden veehouders in Nederland. Vanaf 2006 zijn veehouders op zichzelf aangewezen voor wat betreft de administratie van hun veesaldo. Met de komst van de nieuwe service www.VeesaldoOnline.nl is dat een stuk eenvoudiger geworden. Voortaan kan men de veesaldo administratie online doen.

Oplossing voor probleem vader

VeesaldoOnline.nl is de eerste die het ontstane gat probeert op te vullen. De site is een initiatief van Freek van Kasteren. Als zoon van een varkenshouder boog hij zich samen met zijn vader over het probleem van de veesaldo administratie. Andere bedrijven toonden al snel interesse voor de gebouwde oplossing. Daarom besloot van Kasteren de oplossing ook online aan te bieden, zodat meer bedrijven kunnen profiteren van deze uiterst gebruiksvriendelijke manier om het veesaldo te administreren.


Complete stalbalans

Naast het gemak van de rekenmodules en het gebruik van internet, waardoor je overal ter wereld kunt inloggen, biedt VeesaldoOnline nog een paar grote voordelen voor de gebruiker. Zo kan de veehouder straks de aanvoer van mengvoeders en afvoer van mest automatisch laten koppelen met zijn veesaldo administratie. Van Kasteren hierover: "Het doel is om uiteindelijk een totaaloplossing te bieden voor het verwerken van alle gegevens die nodig zijn voor een complete stalbalans."

Een abonnement op VeesaldoOnline kost 98 euro per boekjaar. Bij dit abonnement horen onder andere een gratis helpdesk en levenslange gratis updates van de software, bijvoorbeeld in geval van wetswijzigingen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.veesaldoonline.nl.