C-DEVICE introduceert de nieuwe 12-talige SPREKENDE zakvertaalcomputer


Nieuwe 12-talige handheld pocket vertaalmachine spreekt 12 talen, waaronder Chinees, Japans en Russisch

AMSTERDAM, 20070724 -- C-DEVICE, de leverancier van elektronische zakinformatiesystemen, lanceert zijn nieuwe internationale vertaler die twaalf talen spreekt, de Franklin TGA-490. Deze nieuwe zakvertaler bevat meer dan 450.000 woorden en 12.000 uitdrukkingen in twaalf talen, naast opgenomen menselijke stemmen die een precieze en duidelijke uitspraak verschaffen van woorden en uitdrukkingen in alle twaalf talen. De TGA-490 biedt reizende zakenlui en toeristen een volledig instrument in zakformaat om overal ter wereld te communiceren. De gebruiker kan van en naar de twaalf talen vertalen en in elke taal de correcte uitspraak horen.

Dit communicatie-instrument is speciaal ontworpen voor mensen die naar het Verre Oosten moeten reizen en geen Aziatische talen spreken. Het beeldt Chinese, Koreaanse en Japanse woorden fonetisch af in het Romeinse alfabet en in Aziatische karakters. Dit zaktoestel biedt alle essentiële functies die een veeleisende reiziger nodig heeft en is zelfs voorzien van een MP3-speler, naast een valuta-convertor, een wereldklok, een wekker en een spraakrecorder. Deze uitgebreide functionaliteiten zijn samengebundeld in een toestel met een unieke design van het formaat van een PDA, mét uitschuifklavier en herlaadbare batterij.

De content en de veelzijdigheid van dit toestel stellen de gebruiker in staat om succesvol te zijn op een internationale marktplaats waar nu zelfs buitenlandse reizigers eindelijk uitspraken kunnen horen en Aziatische talen kunnen vertalen naar een alfabet dat ze makkelijker kunnen lezen.

De Franklin TGA-490 twaalftalige internationale zakvertaler behelst de volgende talen:
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Mandarijn Chinees, Nederlands, Pools, Portugees, Russisch en Spaans.

De vertaler is nu verkrijgbaar via www.c-device.com.


C-DEVICE levert ook een andere krachtige internationale 12-talige zakvertaalcomputer zonder uitspraak, de Franklin TGA-470, met gelijkwaardige kenmerken en functies. Deze vertaler is ook verkrijgbaar op www.c-device.com

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

C - D E V I C E
Van Woustraat 157
1074 AK AMSTERDAM
T: 020-447 1467
E: info@c-device.nl
I: www.c-device.com