Sedo verlaagt minimale commissie


Transferkosten .nl domeinen met 50% omlaag

KEULEN, 20070724 -- Sedo GmbH, wereldwijd grootste handelsplatform voor domeinnamen en marktleider in het aanbieden van het parkeerprogramma, heeft besloten de minimale kosten voor de verkoop van een .nl domein te verlagen met 50%.

Het moment voor het verlagen van de minimale commissie is gekozen doordat Sedo niet enkel één jaar actief is op de Benelux-markt (1 augustus 2007), maar ook door de verhoogde vraag naar de dienst van de domeinverhuizing.

´Het gekozen moment is niet enkel een dankjewel voor het succesvolle afgelopen jaar, maar sluit ook aan op de ontwikkelingen in de secundaire markt. De domeinhandel in de Benelux, en met name Nederland, groeit enorm, alleen al bij Sedo is de Benelux-markt met ruim 130% gegroeid. Om deze ontwikkeling positief te be*nvloeden en een verdere groei van de secundaire (Benelux) markt te garanderen, maar ook door de grote navraag van de Nederlandse leden, hebben wij besloten tot deze verlaging´, aldus drs. Marieke Brinkman, Regional Manager - Benelux.

Over Sedo
Sedo, met kantoren in Keulen en Boston, is wereldwijd het grootste handelsplatform met een aanbod van meer dan zeven miljoen domeinen in de database (alle mogelijke TLD´s)- drie miljoen daarvan zijn geparkeerd. Sedo biedt diensten rondom domeinen aan, zoals domeinparking, appraisals, domeinverhuizing en domeinpromotie.

Sedo is deel van de Adlink-groep en in verband met United internet AG. Verdere informatie vindt u onder www.sedo.nl





Sedo GmbH