Politie Zeeland


---


Z-2388-2007 Bejaarde vrouw beroofd van tas, Sint Jansteen
Een 81-jarige vrouw uit de gemeente Hulst is dinsdagmorgen van haar tas beroofd.
De vrouw liep die morgen rond 10.30 uur in de brandgang achter de bejaardenwoningen aan de Henri Dunantstraat toen een jongen op de fiets haar tegemoet reed. Tijdens het passeren pakte hij haar boodschappentas en wilde wegfietsen. Dit laatste ging niet zo snel waardoor het de vrouw lukte om lopend bij de fietser te komen en haar tas weer beet te pakken. Door het getrek aan haar tas kwam ze ten val en heeft tijdens haar val nog een kabel van de fiets kapotgetrokken. Ondanks dat de bejaarde vrouw zich kranig had verweerd, fietste de jongen er toch vandoor met zijn buit. De vrouw liep door haar val een bloeduitstorting aan haar been en een geschaafde knie op.
Signalement dader:
- blanke jongen van ongeveer 17 jaar met een tenger postuur. Hij droeg een beige baseballpet, donkere broek en een donkere, mogelijk donkerbruine driekwart jas.


W-2389-2007 Aanrijding in Vrouwenpolder
Dinsdag omstreeks 12.00 uur zijn op de Vrouwenpolderseweg bij een aanrijding twee auto's beschadigd geraakt.
Een 57-jarige automobilist uit Dordrecht reed over de parallelweg, komende vanaf het Veerse Meer, bij groen licht het kruispunt op. Een 47-jarige vrouw uit de gemeente Noord-Beveland reed over de Vrouwenpolderseweg bij rood licht het kruispunt op. Een aanrijding was het gevolg. Hierbij raakte niemand gewond.





Politie Zeeland