Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

TV-GIRAFFEN DIP & DAP PRESENTEREN EERSTE MEEZING LIEDJES CD IN SPEELLAND BEEKSE BERGEN

Kidsworkshop liedjes zingen en aansluitend optreden met big band op woensdag 25 juli

Hilvarenbeek, donderdag 19 juli 2007 - Dip & Dap, de giraffen uit de gelijknamige televisieserie op Nederland 3, presenteren op woensdag 25 juli hun eerste meezing liedjes cd in Speelland Beekse Bergen. Voor deze gelegenheid geeft 'Kinderen voor Kinderen'-musicus Majel Lustenhouwer een tweetal workshops voor kinderen. Later in de middag treden de kinderen op met de liedjes begeleid door een Britse Big Band, het Dip & Dap koor en zangeres Marieke.

Op woensdag 25 juli wordt de eerste meezing liedjes cd van Dip & Dap gepresenteerd in Speelland Beekse Bergen. Om het verschijnen van het album vol vrolijke kinderliedjes te vieren, organiseert de producent om 12.00 en 14.00 uur een workshop waaraan jonge parkbezoekers kunnen deelnemen. Op woensdagochtend 25 juli kunnen de deelnemers zich in Speelland Beekse Bergen aanmelden. Vervolgens gaan zij repeteren en geven zij 's middags een optreden met een Britse big band. Ook het Dip & Dap koor en zangeres Marieke zingen mee. Uiteraard zijn de twee giraffen, die naast een tv-serie ook een eigen (speel)huis hebben in het naastgelegen safaripark, zelf bij de cd-presentatie om 16.00 uur aanwezig.

Trots op giraffen

Dick Hoffman, producent van Dip & Dap: "De Dip & Dap meezing liedjes cd is een hoogstaand product geworden, waaraan onder meer een combo bestaande uit musici van het Koninklijk Luchtmacht Orkest heeft meegewerkt alsook Majel Lusthouwer die 25 jaar de grote man achter de muziek van 'Kinderen voor Kinderen' is geweest. Wij zijn trots op het succes van de giraffen. Dat de cd-presentatie in Speelland Beekse Bergen plaatsvindt is logisch, het is immers niet ver van hun huis in het safaripark". In het najaar volgt een nationale tournee van de Dip & Dap Liedjes Show. Speelland Beekse Bergen is tijdens de zomervakantie geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Op deze dag geldt de reguliere entreeprijs van ¤ 6,50.


---