Ingezonden persbericht


ll university / win een overnachting / blokkenschema

LL university compleet!

Het zijn niet de minste namen die dit jaar een college komen geven op LL University. Wat dacht je van Prof. Dr. Robbert Dijkgraaf, die met de snarentheorie het universum tot in de puntjes zal verklaren. Of Prof. Mr. Catrinus Jepma, die een college gaat geven over duurzame energie. Rechtsgeleerde en voetballiefhebber Prof. Dr. Tom Eijsbouts legt op Lowlands University uit wat het Europees Parlement verbindt met een voetbal en of het ooit nog wat wordt met het Europese volkslied. Prof. Dr. Hendrik Lenstra weet alles van cijfers en algoritmes. Hij zal je o.a. vertellen hoe het mogelijk is dat Google in 0,01293 seconden het antwoord weet op al je vragen.

BLOKKENSCHEMA/PROGRAMMAKRANT/MOBILE GUIDE
Schrijf het op in je agenda: woensdag 25 juli. Want dan komt eindelijk de Lowlands Programmakrant met alle info uit zoals bio's, speeltijden en interviews. Kortom, alle info die jij nodig denkt te hebben staat erin. Op deze memorabele dag zal ook het blokkenschema online gepresenteerd worden, net als de Mobile Festival Guide. Met je Mobile Festival Guide kun je tijdens het festival het laatste nieuws downloaden, maar ook een plattegrond zien. Koop die Volkskrant dus de 25e en check de site voor het blokkenschema en de Mobile Festival Guide.

NIEUWE NAMEN
Zojuist zijn er weer een aantal namen bijgekomen. Wat dacht je van de hiphop-klup Salah Edin, Kubus & BangBang, Typhoon en Winne? En dit gepresenteerd door Sticks? Of Mala Vita, dat aardig te vergelijken valt met Manu Chao, of het schattige meisje Kate Nash. En zelfs Nieuw-Zeeland is vertegenwoordigd, namelijk door The Black Seeds.

WIN 2 VRIJKAARTEN + OVERNACHTING
Naast onze LLOW NOT WAR-stickeractie kun je ook meedoen aan de wedstrijd op de site van Essent waar je 2 Lowlands vrijkaarten kunt winnen plus overnachting in een Podpad. Het enige wat je hoeft te doen is te raden welke artiest in welke Podpad zit te zingen. Zet je speakers op tien en doe mee aan die wedstrijd!

MAAK JE EIGEN DOCUMENTAIRE OP LOWLANDS

Dit jaar kun je op Lowlands je avonturen laten vastleggen door een heus camerateam. Vijf ploegen op het terrein die jou filmen als ze je tegenkomen. Je moet wel een speciaal polsbandje hebben! Dit polsbandje bevat een chip, die de cameraploeg scant om je naam aan jouw opnames te koppelen. Deze opnames komen automatisch als filmpjes op jouw LLowlife terecht. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook op de schermen van LTV te zien.

Je moet je allereerst aanmelden via deze link met je LLowlife. Als je geen LLowlife hebt, dan kun je er hier een aanmaken. Meer info.

LAKE LOWLANDS = LLOWZONE & HÖYRY SAUNA PARTY

Stel: je hebt veel gedronken, te weinig geslapen en daardoor knettergaar. Dan is het heerlijk om de Höyry Sauna Party te bezoeken en alles eruit te zweten. Maar dan moet je wel de LLov Lake Stormer nemen, want de sauna ligt aan de overkant van de Alpha tent, bij Lake Lowlands. Tevens kun je ook meedoen aan de spirituele workshops op het LLowzone gebied, o.l.v. Peter van Kan. Echt, je komt helemaal fris en fruitig terug van dat ontspanningsgebied.

OXFAM FAIR TRADE AREA

Net als vorig jaar zijn de Fair-stands van Oxfam Novib weer van de partij op het Limagebied met alleen maar eerlijke producten. Naast de infostands vind je er ook kledingwinkeltjes en natuurlijk oprechte etenswaren. Want wie heeft er geen zin in een lekkere frappocino, smoothie of een goudeerlijke Tony Chocolony-chocoladereep?

TICKETS
Naast het gewone normale ticket (125 euro), kun je natuurlijk ook een

combi ticket (144,50 euro) kopen. Dan heb je 3 dagen toegang tot Walibi World tijdens het festivalweekend OF 1 dag toegang tot Walibi World op een datum naar keuze in 2007 met uitzondering van donderdag 16 augustus en maandag 20 augustus. Dat is toch relaxed? Als je niks te doen hebt 's ochtends, wip je zo via de speciale ingang binnen!

Tickets koop je via onderstaande adressen:
De 150 grotere postkantoren, 100 grotere Free Record Shops, 12 grotere VVV-kantoren, 33 GWK-Stationskantoren, Plato, VVV Dronten, Velvet Rotterdam, Velvet Breda, Bullit Eindhoven, Boudisque, Get Records en Concerto. En natuurlijk via Beep! kun je nu ook je ticket bestellen!

In België kun je je kaarten kopen bij FNAC, of bellen naar FNAC 0900-00600 (0,45 euro p.m.)