PvdA Rotterdam


Uit het college

Wethouder op skates

Di 24 Jul 2007 - Redactie
Wethouder op skates

Aanstaande woensdag 25 juli is de eerste aflevering van de Wednesday Night Skate van dit jaar. PvdA wethouder Dominic Schrijer zal tijdens deze WNS weer zijn wieltjes onderbinden om samen met naar verwachting duizenden deelnemers de 16 kilometer lange tocht afleggen. Hij nodigt iedereen uit om hem te vergezellen tijdens de tocht.

Om precies 19.30 wordt het startschot op de Binnenrotte (kruising met de Meent). Na 16 kilometer skaten keert wethouder Schrijer tegen 21.30 weer terug op de Binnenrotte. Dominic Schrijer wil alle Rotterdammers oproepen om mee te doen aan de tocht.

Dit jaar zullen zal er op 4 woensdagavonden worden geskate. Door problemen met sponsors is dat één tocht minder dan in aandere jaren. Ik vind de Wednesday Night Skate een hartstikke leuk zomerevenement. Het is goed voor de conditie en je skate ook nog eens door een mooi stuk van Rotterdam. Ik hoop dan ook dat de WNS ook de komende jaren zal blijven bestaan, aldus Schrijer. Voor de wethouder is het dubbel feest, naast behoud van het evenement viert hij morgen ook zijn verjaardag.

Naast Dominic Schrijer zullen meer PvdA-ers aan de skatetocht meedoen. Dus heb je morgen zin in een leuk en sportief tochtje. Zorg er dan voor dat je om 19.30 met skates, skeelers of rollerskates op de Binnenrotte bent. We verzamelen voor het podium waar het startschot wordt gegeven.