Gemeente Lansingerland



1e paal bedrijvencentrum B2B Oudeland geslagen

Op donderdag 18 juli is de eerste (feestelijke) paal geslagen voor bedrijvencentrum B2B op bedrijventerrein Oudeland in Berkel en Rodenrijs.

De eerste paal werd geslagen door wethouder Naushad Boedhoe. In zijn speech voorafgaand aan het slaan van de eerste paal roemde de heer Boedhoe het fraaie ontwerp van het multifunctionele bedrijfsverzamelgebouw B2B, wat hij een goede combinatie noemde van functionaliteit en een mooie vormgeving.

B2B is een ontwikkeling van Heembouw Ontwikkeling en wordt gerealiseerd door Heembouw. Het ontwerp van Habeon Architecten kent een absolute blikvanger in de vorm van het vijf verdiepingen tellende zwevende kantoor. In de toekomst zal Heembouw Bergschenhoek een deel van dit kantoor gaan betrekken. Bijzonder is verder het meervoudig grondgebruik door een parkeerdek op het dak van de bedrijfsruimten te situeren.

B2B-Oudeland bestaat uit diverse bedrijfsunits, variërend van 90 m2 tot 500 m2, en kent verder afzonderlijke kantoorruimten, die flexibel indeelbaar zijn. Inmiddels is ruim 65 % verkocht van het aantal m2 dat in de eerste fase wordt gerealiseerd. De verkoop/ verhuur van de units en kantoorruimten is in handen van Ooms makelaars en DTZ Zadelhoff.

Slaan van 1e paal door wethouder Boedhoe