Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Michel de visser opent zomeractiviteiten 2007

Dagelijks bestuurslid Michel de Visser opende vorige week op het sportcomplex Schuttersveld de zomervakantie activiteiten 2007 voor de jongeren uit Crooswijk.

Tijdens de schoolvakantie organiseren Thuis op Straat, Sport & Recreatie en Cascade in samenwerking met de speeltuin Crooswijk activiteiten voor de jongeren tot 12 jaar en de groep jongeren ouder dan 12 jaar.
Op het Schuttersveld waren tal van spelen voor de kleintjes en de oudere jeugd opgezet en werden workshops streetdance gehouden. Voor groep tot 12 jaar worden de komende weken een spellencrcuit, speurtochten en sportclinics georganiseerd, terwijl voor de jeugd vanaf 12 jaar een sportdag, voetbaltoernooi en uitstapjes naar de bioscoop en Tropicana op het programma staan. Kinderen die aan deze activiteiten mee willen doen kunnen zich aanmelden in de buurthuizen in de wijk Crooswijk of bellen met het jongerenwerk, telefoonnummer 010-2141550.

Eén van de activiteiten voor de allerkleinsten was het melken van een koe. Uit de uiers kwam tot verrassing van de deelnemertjes geen melk, maar limonade. Michel de Visser kijkt toe hoe de jongeren als echte boeren hun kunstkoe melken.